Önce Dezenfekte Sonra Hizmet!

21 Mart 2020 13:01

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Koronavirüsle mücadelede alınan korunma tedbirler kapsamında vatandaşlara daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla İl Müdürlüğü hizmet binasının ilaçlama ve dezenfekte işlemlerinin tamamlandığını bildirdi. Vatandaşlar binaya önce ellerini dezenfekte ederek alınıyor.

Isparta’da ister kamu alanları olsun ister özel kuruluşlar olsun şehrin dört bir yanında dezenfekte ve hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

KARAGÖZ; “ÖNCELİK İNSAN SAĞLIĞI”

Sağlık Bakanlığı'nın tüm uyarılarını dikkate alarak, hassasiyet gösteren vatandaşlara teşekkür eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz; “Bizim öncelik verdiğimiz en önemli konu insan sağlığıdır” dedi.

“TEMİZLİK İMANDAN GELİR

ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ” 

Bu doğrultuda, Koronavirüsle mücadelede alınan korunma tedbirler kapsamında vatandaşlara daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla İl Müdürlüğü hizmet binasının ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Müdürü Karagöz; “Sağlıklı bir toplum için gösterdiğimiz titizliği ve gayreti özellikle bu dönemde artırarak sürdürüyoruz. SGK Müdürlüğü olarak 'Temizlik imandandır' anlayışıyla etkin bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz.

“MÜDÜRLÜK BİNAMIZI BAŞTAN

SONA DEZENFEKTE ETTİRDİK”

Müdürlüğümüz hizmet binasının dezenfekte çalışmalarını tamamladık. Bulunduğumuz süreçte ise Koronovirüs tehlikesi nedeniyle çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkartarak, hizmetlerimizi daha yaygın hale getirdik. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alıp, hassasiyet göstererek sağduyu ile hareket ettiğimiz takdirde bu süreci sorunsuz bir şekilde geçireceğimize inanıyorum.

VATANDAŞLAR BİNAYA GİRERKEN

DEZENFEKTE EDİLİYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, yine Koronavirüs tedbirler kapsamında hizmet için il müdürlüğüne gelen tüm vatandaşların girişte hazır ettikleri dezenfektan ürünleriyle dezenfekte olduktan sonra binaya alındıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber 1353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...