CHP İlçe Toplantısını Y. Bademli’de yaptı

17 Ağustos 2020 17:57

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, pandemi sürecinin ardından başladıkları ve geçen ay ilkini Eğirdir ilçesinde yaptıkları ‘İlçe Toplantıları’nın ikincisinin Yenişarbademli ilçesinde gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Örgütü, yaklaşık üç ay pandemi nedeniyle ertelenen ilçe toplantılarına 16 Temmuz 2020 tarihinde Eğirdir ilçesinde yaptıkları toplantıyla başlamıştı.

Konu ile ilgili olarak CHP İl örgütü şu açıklamayı yaptı; “Bu doğrultuda; Isparta CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, ikinci ilçe toplantısında Yenişarbademli İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkanlığa seçildiği günden bu yana gece-gündüz çalışmaları sürdüren Başkan Halıcı, pandemi sürecinde ertelenen toplantılara devam ettiklerini söyledi.

İl Başkanı Yalım Halıcı Başkanlığındaki CHP yöneticileri daha sonra Y. Bademli ilçesinde kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaflarla konuşup sorunlarını dinlediler.

Başkan Halıcı, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Eğirdir’ de başlattığımız bölge toplantılarımızın ikincisini; ilçe başkanlarımızın, yöneticilerimizin, kadın ve gençlik kollarımızın katılımıyla Yenişarbademli’ de gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından Pazar ve çarşıda vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik” dedi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1244 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...