Sağlıklı Beslenme için Danışmanlık Ofisi açıldı

18 Ağustos 2020 15:55

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunu Diyetisyen Yasin Ayyıldız, Mimar Sinan Caddesi Subay Lojmanları karşısı Güleş İşhanı’ndaki (Basmacıoğlu Otel yanı) sağlıklı beslenme ofisini açarak, hizmete başladı.  Yasin Ayyıldız, Hacettepe Üniversitesi ile Galatasaray Futbol Kulübü’nde staj yaptıktan sonra kendi işyerini açtı.

 Yıllarca sporla uğraştığı için beslenmenin önemini çok iyi bildiğini kaydeden Diyetisyen Yasin Ayyıldız yaptığı açıklamada;

“Yıllardır kendim profesyonel olarak sporla uğraşıyordum. 7-8 yıl Taekwando yaptım, Kick-boks gibi sporlarla uğraştım. Sporda beslenme çok önemli. İstediğim bir alandı. Okulda iken kendimi geliştirdim. Hacettepe Üniversitesi’nde staj yaptım. Galatasaray Futbol Takımı’nda staj yaptım. Kendi işyerimi açtım, sağlıklı beslenmeyi sağlamak için buradayım.

Obezite bir çok soruna yol açıyor. Hastalık olmadan kilo problemini önleyip, hastalığa sebep olan unsurları ortadan kaldırabiliriz. Kilo problemi çözülürse hastalıklar oluşmayacaktır. Yaptığım programlarda yasak yok. Yasaklar üzerine değil de serbestlikler üzerine planlama yapıyoruz. İnsanları yasaklarla sınırlamak yerine serbestlikler üzerine çalışıyoruz. Kişinin beslenme alışkanlıkları ve durumuna göre bir program uyguluyoruz. Dışarıda yemek yiyen insanlara dışarıda tüketilecek ürünlere göre bir beslenme programı yapıyoruz. Ölçümlerimizi yapıyoruz. Yağ-kas, ödem gibi unsurları ölçüyoruz. Diyabet, tansiyon veya kronik rahatsızlığa göre beslenmeyi ayarlıyoruz.”

 DİYETİSYEN YASİN AYYILDIZ

Beslenme&Diyet Danışmanlık Merkezi

0530 842 03 97

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1300 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...