Eğirdir Zafer Kupası’na hazır

25 Ağustos 2020 18:28

Eğirdir'deki Zafer Turnuvası 26-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Süper Lig başta olmak üzere liglerde mücadele veren 16-17 yaş grubu takımların hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendireceği turnuvada yeni yetenekler ortaya çıkacak.

Eğirdir geçmişte olduğu gibi yaz aylarında futbol takımlarının kamp merkezi olmayı hedefliyor.

Eğirdir'deki turnuva 26-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Süper Lig başta olmak üzere liglerde mücadele veren 16-17 yaş grubu takımların hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendireceği turnuvada yeni yetenekler de ortaya çıkması bekleniyor.

Isparta Valiliği, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi turnuvaya tam destek verirken bir firmada hazırlıkların büyük bölümünü üstlendi.

Turnuva süresince Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Kontrollü Sosyal Hayat kurallarından ve Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun belirlediği müsabaka kurallarından taviz verilmeyecek.

Turnuvaya ev sahipliği yapacak Eğirdir Belediye Spor da güçlü rakipleri karşısında turnuvaya Eğirdir Stadyumu’nda hazırlamaya başladı. Antalyaspor kondisyoneri olan ve alınan özel izinle Eğirdir Belediye Spor U16 takımının turnuva için antrenörlüğünü yapan  Mustafa Erol Eğirdir’in sahip olduğu tesisler açısından futbol takımlarının kamp yapması için çok müsait olduğunu belirterek yazın en sıcak günlerinde bile günün her saatinde rahatlıkla antrenman yapılabilmesinin önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1231 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...