"FUTBOL TAKIMLARI İÇİN KAMP MERKEZİ OLUŞTURACAĞIZ”

4 Kasım 2020 15:32

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile bu bölgeyi futbol takımlarının gelip kamp yapabileceği bir merkez olması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve üyelerinin odayı ziyaretinde konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Tutar açıklamasında; “Bilindiği gibi Batı Akdeniz Bölgesinde Isparta ve Burdur birbirine çok yakın iller. Dolayısıyla bölge olarak gerek fiziki şartlar gerekse iklim bakımından önemli bir kaynağa sahibiz. İşte bu imkanları spor konusunda da avantaja dönüştürmek istiyoruz. Bu doğrultuda, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile bu bölgeyi futbol takımlarının gelip kamp yapabileceği bir merkez olması için çalışma başlattık. Isparta’mızda Davraz Kayak Merkezi ve orada spor sahalarımız var. Burdur’da keza öyle yeni yapılan bir stadyum var. Bu spor imkanlarımız takımların kamp yapabilecek şekilde değerlendirip bölgemize önemli bir katkı sunmak istiyoruz. İki ilin birbirine yakın ve bu avantajı kullanmak istiyoruz” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1525 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...