“Altyapı, tesisleşme ve kurumsallaşma anlamında adımlar atıyoruz”

19 Kasım 2020 15:26

                Kanal 32 ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti, amatör sporun sesi olmaya devam ediyor. Gazeteci Levent Doğan’ın sunup hazırladığı programın konukları Yalvaçspor Kulüp Başkanı Murat Deniz Oruç, Spor Yazarları Sedat Cican ve Hüseyin Karabacak.

                Yalvaçspor Kulüp Başkanı Murat Deniz Oruç, gelecekle ilgili projelerini anlattı. Oruç, sporculuk hayatının ardından 5 yıldır Başkanlık yaptığını ve Yalvaçspor için gelecekle ilgili önemli adımların atıldığına dikkat çekti.

                Oruç, Türk futbolunun kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini belirterek “Yalvaçspor’da  yaklaşık 25 sene aktif futbol oynadım. Bu 25 sene içinde bir çok zorluk gördük, birçok deneyimleri yaşadık. Son 5 yılımdaysa Yalvaçspor’a başkanlık yapmaktayım. Bu 5 yılımızda tabi hatalarımız oldu. Bunları düzeltmeye çalışacağız. Daha iyi olacak. Bu sene çok takım kurmayacağız. Çünkü son 2 sene paralı takım kurduk. Yalvaç biliyorsunuz Isparta’ya en uzak ilçe. Taşımayla değirmenin dönmediğini gördük.  Bundan 3 sene önce herhalde Uluborlu Başkanı Ahmet Beydi onun işte para muhabbeti amatörde profesyonellik ortaya çıktı. Ancak biz altyapıyı eğileceğiz. Yalvaç’ın geleceği bir proje yani çocuklarımızın gerçekten ileride kültürel açıdan sportif açıdan her türlü etkinliği yapabileceği bir sosyal tesisi hayata geçiriyoruz.  Bu konuda Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’ye teşekkür ederim. Hiçbir desteğini esirgemedi. Seçimden önce bir vaadi vardı. Ve sözünde durdu. Ben belediye meclis üyesi olarak söylüyorum; bu kimseye rant sağlanacak bir proje değil. Pelitaltı Spor Alanı ve Sosyal Tesisi Yalvaçlı çocuklar için yapılan mükemmel bir proje. Bu arsa içinde yeşil saha, lojman, oyun parkı, halı saha, fitnes salonu ve Yalvaçspor’un store olacak. Bu tesisleri aktif hale getirip kulübümüze gelir getireceğiz. Kendi yağımızla kavrulacağız. İl ve yurt dışından bir çok hemşerimiz Yalvaçspor’un formasını, atkısını istiyor. Bizlerde bu store ürünlerini göndereceğiz. Kulübün ayakta durması için altyapı ve tesisleşme anlamında önemli yatırımlarımız var. 3 yıl sonra Yalvaçspor adından sıkça söz ettirecek” açıklamasında bulundu.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...