MHP Yönetimi Yalvaç Sağır’daki çocuklara tabletlerini dağıttı

23 Kasım 2020 15:43

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, uzaktan eğitim imkanından yoksun kalan Yalvaç’a bağlı Sağır Köyü’ndeki çocuklarımıza verdikleri sözü tutarak, köyde ihtiyacı olan 13 çocuğa  tabletlerini hediye etti.

MHP İl Başkanı Sönmez, cihazı olmayan çocukların ihtiyaçlarını karşılama sözünü tuttu. Tabletleri dağıtmak için Sağır Köyüne giden MHP İl Başkanı Sönmez’e, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, İl Genel Meclisi Üyesi Salih Başar, Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız ve ilçe yönetim kurulundan bazı isimler de eşlik etti.

Sağır Köyü Muhtarı Aydın Karaca da, sorunlarına sahip çıkarak seslerini duyuran, bununla da yetinmeyerek çözüm noktasında katkı veren MHP İl Başkanı Sönmez’e köyü adına teşekkür etti.

Sağır’daki çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sönmez, “Köydeki çocuklarımızın çağrısına ve sorununa duyarsız kalamazdık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte köyümüzü ziyaret ettik ve ne yazık ki üzücü duruma birlikte şahit olduk. Arkadaşlarımın desteğiyle ihtiyacı olan çocuklarımıza tabletlerini temin ettik ve bugün de dağıtımını gerçekleştirdik. Köydeki internet sorunu ise halen daha çözümlenmiş değil. Konuyla ilgili olarak Türk Telekom Antalya Bölge Müdürü İrfan Yıldız beyle görüştüm. Müdür bey konuyla ilgili olarak, radyolink sisteminin kurulacağını, frekans izni almak için yazışmaların sürdüğünü ifade etti. Bir ay içinde Sağır Köyü’nün internet sorununun bu yolla çözüleceğini de öğrendim ve ilettim arkadaşlarımıza. Geç de olsa sorunun çözümüne katkı vermiş olmaktan mutluyuz. İnşallah çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle katkı sunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu zorlu süreçten en kısa sürede çıkmayı diliyorum.” dedi.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1667 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...