Atletizmcilerimizin gözü Adana’da

18 Aralık 2020 15:46

Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle gecikmeli olarak yapılan Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademe yarışmaları yedi bölge merkezinde tamamlandı.

Atletizmde bu yıl U18 yaş grubunun katılımıyla düzenlenen Turkcell Bölgesel Kros Ligi müsabakaları Ankara, Bingöl, Bursa, Samsun, Kayseri, Isparta ve Gaziantep’te yapıldı. İlk kademede toplam 100 takımdan 450 atletin yarıştığı müsabakalar sonunda ilk üçe giren sporcu ve kulüplere kupaları verildi.

Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin 2020 sezonu finali önümüzdeki hafta yapılacak. 

                Isparta’da yapılan U-18 Yaş Atletizm Yarışmaları nefesleri kesmişti.  Süleyman Demirel Üniversitesi Botanik Park’ta yapılan yarışmalarda Isparta Bölgespor, Konya İl Karmasının ardından 18 puanla ikinci olmuştu. Isparta Bölgespor Kız  Koşu Takımını ikinciliğe taşıyan ekipte Sude Tuana Turan, Sude Güleş ve İrem Erol’dan isimli sporcular yer almıştı.

2 bin metrede gerçekleştirilen yarışmada  Isparta Bölgespor’dan İrem Erol  7 dakika 23

 Saniye ile ikinci ve Sude Güleş, 7 dakika 37 saniye üçüncü olarak bronz madalya kazanmıştı. Adana’da önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek yarışmada Isparta Bölgespor, Adana’da yapılacak finallerde kürsüde yer almak için yarışacak.

Ayrıca Erkeklerde Isparta’yı ferdi tasnifte Gülcüspor’dan Ramazan Emre Önder temsil edecek

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2843 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...