Ispartaspor İzmir’e iddialı gidiyor..

27 Ocak 2021 15:07

Pembe-yeşilliler, 2. Yarının ilk maçında İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşma için bugün İzmir’e gidiyor.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, 2. Yarının ilk maçında Karşıyaka ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. 28 Ocak Perşembe günü İzmir Atatürk Stadı’nda 13.00’de oynanacak karşılaşmayı Zonguldak Bölgesinden Hakan Engin, Kayseri Bölgesinden Ahmet Ulu, Karabük Bölgesinden Muhammed Oğuzhan Öztaş ve Ankara Bölgesinden Betül Baykan isimli hakemler yönetecek.

    2. yarı hazırlıklarını kent merkezi ve Antalya’da sürdüren Ispartaspor, 2. Yarıya galibiyetle başlamak istiyor. 26 puanla yedinci sırada bulunan pembe-yeşilliler, Çorumspor’da kaleci Onur Tekin, orta saha Muhammed Çoban, Kenan Pala, Çarşambaspor’dan stoper Kaan Dorak ve Arhavispor’dan santrfor Bilal Çebi’yi kadrosuna katmıştı. Volkan Serim, Emre Bozatlı, Gökhan Köstereli, Emre Yüksektepe gibi isimlerle yollarını ayıran pembe-yeşilliler, Yeni Teknik Direktörü Gökhan Çelebi ile çıkışa geçmek amacında.

    Karşıyaka ise 29 puanla dördüncü sırada bulunuyor.  İzmir temsilcisi ise mevcut kadrosunu korurken zirve mücadelesi verecek.

    Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 35 puanla lider durumda bulunan Somaspor ise 33 puanlı Esenler Erokspor’u ağırlayacak. 34 puanla ikinci sırada yer alan İçel İdmanyurduspor da 15 puanlı on üçüncü sırada yer alan Osmaniyespor’u konuk edecek. Üst sıraları kovalayan Çatalcaspor, Yalovaspor’u, Çarşambaspor’da Gölcükspor’u  ağırlayacak. Erbaaspor, Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşırken Arhavispor ise Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

                Bugün sabah saatlerinde İzmir’e gidecek olan Ispartaspor’da Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, Karşıyaka’yı evinde yenerek zirve yarışındaki iddialarını ortaya koymak istediklerini söyledi. Futbolcularının performansından memnun olduğunu söyleyen Çelebi, yeni transferlerin de uyum sürecini kısa sürede atlatacağını dile getirdi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1506 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...