“Pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarımıza minnettarız”

2 Şubat 2021 17:41

Milletvekili Dr. Aylin Cesur ve İYİ parti yöneticileri, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ergün Ceylan, Cesur’a hastane ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Her zaman olduğu gibi özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi’nde Isparta’mızda göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.

Ben de bir Doktor Milletvekili yani meslektaşınız olarak, sizlerin bu zorlu süreçteki çalışmalarınızı yakın takip ediyorum. Çok yoruldunuz, sizlerin bu zorlu çalışma şartlarınızın karşılığını alabilmeniz için ve sizi koruyacak tedbirlerin zamanında ve tam alınması için ilk günden beri Meclis kürsüsünden dile getirdim. Önergeler verdim ama iktidar tarafından reddedildi. Sadece Isparta’da 35 bine yakın vatandaşımız bu hastalıktan muzdarip oldu. Pandemi devam ediyor, alı uygulaması başladı ama aşı miktarı çok yetersiz, biran evvel herkesim aşılanması lazım. Takipçisiyim ve olmaya da devam edeceğim diyen Milletvekili Dr. Aylin Cesur sağlık çalışanları ile tek tek sohbet etti ve hastaneden ayrıldı.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1453 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...