İYİ Parti Keçiborlu İlçe Binası Açılışı Yapıldı

8 Şubat 2021 15:49

İyi Parti Keçiborlu İlçe Binası açılışı Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Denizli Milletvekil Yasin Öztürk ve Isparta Milletvekli Dr.Aylin Cesur’un katılımı ile 5 Şubat günü yapıldı.

Açılışta konuşan Keçiborlu İlçe Başkanı Yusuf Özcan “ Keçiborlu ilçe yönetimi olarak onurlandırdınız. Öyle bir zamanki menfaatlerin her şeyin önüne geçtiği, memleket meselelerinin unutulduğu bu zamanda sizlerin cesareti ve gayreti bizleri umutlandırıyor.

Genel Başkanımız Keçiborluya, hizmet etme şerefini bana vermiştir. Bu görevi ben ve ekibim lâyıkı ile yerine getireceğiz. Teşrif eden siz milletvekillerim ve misafirlere teşekkür ederim” dedi

İl başkanı Mustafa Şimşek Teşkilat olarak gayretli çalışmalar yaptıklarını, İl başkanı olarak altı ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Keçiborlu’ya yedi defa geldiklerini ve verimli çalışmalara imza atıklarını belirtti.

Isparta Milletvekili Aylin Cesur’da Yaptığı konuşmada Keçiborlu’nun sorunlarını yakından takip ettiklerini ve mecliste sık sık dile getirdiklerini söyledi.

Keçiborlu kavşağı sorununu dile getirdiklerini iktidar sahiplerini bu sorunlara duyarsız kaldıklarını belirtti. Lavantanın teşvik kapsamına alınmasını ve kilo başına teşvik verilmesi istediklerini dile getirdi.

Mersin Milletvekili Behiç Çelik ise Genel Başkan Meral Akşener’in adım adım her yeri gezdiğini, Esnafla beraber olduğunu, çiftçiyle beraber olduğunu, toplumun temel sıkıntıları nedir; diye yerinde bunları gözlemliyor. Dedi.

Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de yaptığı konuşmada Isparta ve Denizli’nin kardeş bir şehir olduğuna dikkat çekti ve parti çalışmalarında kişilerle yapıldığını ve üye yapılarak parti aidiyetinin sağlanması ile başarılı sonuçlar alınacağını bildirdi. Ak Partini yaptırdığı anketi gördüğünü ve Isparta İyi Parti birinci parti olduğunu söyledi.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1566 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...