“Esnaflarımız, köylülerimiz ve çiftçilerimiz çok zor durumda..”

18 Şubat 2021 15:49

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, ikinci kez il başkanı seçildikten sonraki süreçte önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi. Teşkilatların yapılanmasını tamamladıklarını ve ilçe-ilçe gezip sorunları ve çözümlerini tespit ettiklerini kaydeden Şimşek, şöyle konuştu:

 “Kongrede göreve geldiğimiz günden buyana teşkilatların yapılanması oldu, bunları tamamladık. Ve bazı görmeyenler ve görmek istemeyenler de olmayabilir ancak bütün ilçelerimizi ve şehir merkezinde olmak üzere ilmek ilmek işliyoruz. Bugün iki ilçemiz hariç hepsine defalarca gittim. En az gittiğim ilçeler Gönen ve Yenişarbademli. Gönen'e az girişimin sebebi Gönen ilçe başkanımızın 4-5 aydır şehir dışında çalışması. İlçe başkanı olmayınca da orayı tabi ki es geçtik. Onun dışında ki tüm ilçeleri en az gittiğime 4 defa gittim ve bunlardan 5- 6 defa gittiklerimde oldu. İlçeleri ve esnafları her gittiğimiz yerde ilmek ilmek işliyoruz. Sayın Milletvekilimizde devamlı geldi, Milletvekilimiz ile beraber gittik, bütün ilçeleri dolaştık. Gittiğimiz yerde gerçekten esnafların, köylünün, çiftçinin çok zor durumda olduğunu gördük ve bütün ilçelerimizi ve teşkilatları dolaştık. Daha sonra ben teşkilatımla beraber gittim, yine teşkilatımla beraber birçok ilçede esnaf gezileri yaptık.

En son ay başında 4 Milletvekilimiz geldi. Sivil toplum kuruluşları, esnaf gezisi yaptık. Ertesi gün Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent ve Yalvaç gezimiz oldu. Gerçekten biz bütün ilçelerimizi ilmek ilmek işliyoruz. İlçeler bittikten sonra sıra beldelerde sonra köylerimizde olacağız. İnşallah ilmek ilmek işlediğimiz konuları Isparta halısı gibi önümüzdeki dönemde ortaya sereceğiz.”

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...