“ EMRESPOR bir Spor kulübü. Futbolun yanı sıra diğer dallara önem vereceğiz”

24 Şubat 2021 17:21


Emrespor 2. Başkanı Fehmi Gezer, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, futbolun yanı sıra Akademi anlamında da çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Kanal 32 ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti Programı'nın konuğu Emrespor 2. Başkanı Fehmi Gezer ve Binicilik Kulübü Yetkilisi Aslıhan Özdemir oldu.
Emrespor'un hedefleri konusunda da konuşan 2. Başkan Gezer, “Emrespor sadece bir futbol takımı değil, Emrespor bir spor kulübü. Biz bu kulübü devir alırken amacımız çocuklara eğitim vermek bir yere getirmek. Yanlış alışkanlıklardan uzak tutmak biz bununla ilgili Emre Akademiyi kurduk. Yaz okulları açtık. 300 öğrenci yaz okulunda matematik, drama, edebiyat, İngilizce dersi verdik ve inşallah bu pandemi bittikten sonra buna da devam edeceğiz. Başlıyoruz ön çalışmalarımız oldu. Zaten biz yerli çocuklarla çıkacağımız için daha çoğunlukla burada ki çocuklarımız il dışındaki öğrencilerimiz var onlarda nasip olursa bu hafta sonunda gelecekler. Haftaya inşallah yavaş yavaş hazırlıklarımızı başlamış olacağız. Biz bu yola çıkarken yaklaşık 2 yıl oluyor 3 şampiyonluk yaşadık biz çocuklarımıza dedik ki biz sizinle bal liginde oynamak istiyoruz. Ve onu da başardık çocuklarımızla inşallah Bölgesel Amatör Lig'de oynayacağız. Biz Isparta'nın öz çocuklarıyla oynayacağız. Hedefimiz: Şampiyonluk. Biz bu yola çıktığımızda ilk önce çocukları düşünerek çıktığımız için ilk önce çocuklar diyoruz. İnşallah çocuklara daha faydalı bir yere gelebiliriz diye düşünüyoruz. Topçularımızla başka bir yerde konaklama düşüncemiz var büyük ihtimal 1-2 gün içinde ayarlamış oluruz. Isparta'nın alt yapısı diyelim Ispartalı çocuklarımız bir yerlere gelsin” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

Bu haber 2405 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...