“Şimdi şehir olarak kenetlenip, sezon sonu hep beraber Şampiyonluk şarkıları söyleyelim”

16 Mart 2021 15:52

Isparta 32 Spor’un orta alan oyuncusu Ispartalı Mustafa Diler, “Bir Ispartalı olarak gittiğim her takımda 32 numarayı gururla taşıyorum. Ispartaspor için elimden gelenin fazlasını yapıyorum” dedi.

Isparta Büyükkabacalı olan Mustafa Diler, yıllar sonra memleketinin takımında forma giymenin mutluluğunu yaşıyor.  2014 yılında Yukatel Denizlispor’da profesyonel olan daha sonra Manisa Futbol Kulübü, Fethiyespor, Artvin Hopaspor, Aydın Yıldızspor takımlarının formalarını giyen Diler, memleketinin takımında 32 numaralı formayı  gururla taşıyor.

                Ispartaspor için elinden geleni yaptığını ve Play-Off hedeflediklerini söyleyen Diler, “Bir Ispartalı olarak gittiğim her takımda 32 numarayı gururla taşıyorum. Ispartaspor için elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Takımlarda olumsuz sonuçlar her zaman olur önemli olan hedeften şaşmamak. Bizde bu Play-Off hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Hakan hocamızın gelişiyle takımda ayrı bir hava oluştu. Önümüzde önemli bir Esenler Erokspor maçı var. Bu maçla birlikte çıkış yakalayıp sezon sonunda Play-off oynayıp Ispartaspor’umuzu bir üst lige taşımak istiyoruz.

Isparta şehri gerçekten futbolu seven ve daha üst ligleri hak eden bir şehir. Şimdi şehir olarak kenetlenip, sezon sonu hep beraber şampiyonluk şarkıları söyleyelim” dedi.

Isparta Gelendost doğumlu olan Antalya Kemerspor’dan gelen Mustafa Eraslan ise formayı kapmak için yoğun bir çaba sarf ettiğini ve çok çalıştıklarını söyledi.

*LEVENT DOĞAN

 

 

Bu haber 1736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...