ISPARTA 32 SPOR KOCAELİ GÖLCÜK DEPLASMANINDA

21 Mart 2021 13:23

Ligde 5 haftadır kazanamayan pembe-yeşilliler, Gölcükspor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

 

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 25. Maçında Gölcükspor’la deplasmanda karşılaşacak. 21 Mart Pazar günü Kocaeli Gölcük Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Maçı ise Hatay Bölgesinden Deniz Kükrek, Muhammed Munir Dadı ve Mersin Bölgesinden Yasin Kılıç isimli hakemler yönetecek.

                Isparta 32 Spor, 37 puanla altıncı sırada yer alırken Gölcükspor ise 22 puanla on dördüncü sırada yer alıyor. Ispartaspor, rakibini yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Gölcükspor ise Isparta’yı yenerek tehlike potasından uzaklaşmak amacında.

                Gruptaki diğer maçlarda ise 53 puanla lider durumda bulunan Somaspor, 36 puanla 6. Sırada yer alan Karşıyaka’yı ağırlayacak. Grup ikincisi Esenler Erokspor ise haftayı bay geçiriyor. 3. Sırada yer alan İçel İdmanyurduspor, ligde kalma savaşı veren Arhavispor’la deplasmanda karşılaşacak.  Play-Off hedefleyen Çarşambaspor da ligde kalma mücadelesi veren Arhavispor’a konuk olacak. Ligin son sırasında yer alan Yalovaspor ise ligin orta sıralarında mücadele eden Osmaniyespor’u ağırlayacak. Play-Off hedefleyen Çatalcaspor ise orta sıralarında yer alan ile Şile Yıldızspor’u konuk ederken, ligde kalma savaşı veren Cizrespor da, Altındağspor’u ağırlayacak.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...