Mecliste Komisyon seçimleri yapıldı

6 Nisan 2021 17:58

Isparta Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda meclis başkan vekilleri ve komisyonlar belirlendi.

Gizli oylama yöntemiyle yapılan seçimler sonucu Meclis 1. Başkan Vekilliğine Zafer Akça, 2. Başkan Vekilliğine ise Gülsüm Tunçbilek , Meclis Katipliklerine Özler Erdoğan ile Gökhan Emiştekin getirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine AK Parti’den Uğur Büyükçulcu, Fahretdin Gözgün, Mustafa Ali Ceylan, MHP’den Oğuzhan Göker ve İyi Parti’den Sevim Yıldıran seçildi.

İmar Komisyonuna AK Parti’den Zafer Akça, Hatice Çakır, Gökhan Emiştekin, MHP’den Mehmet Gökaslan, İyi Parti’den Mustafa Dülgerbaki,

Tarife Komisyonuna AK Parti’den Erdal Çelik, Gülsüm Tunçbilek, Mehmet Ören, MHP’den Şakir Uygun, İyi Parti’den Burak Akşahin,

İsim Komisyonuna AK Parti’den Sezgin Gülatan, Kaptan Yılmaz, Özler Erdoğan, MHP’den Gözde Çağlar, İyi Parti’den Hasan Karaca seçildiler.

Öte yandan Encümen Üyeliklerine ise AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Uğur Büyükçulcu, Mehmet Ali Şenol ve Hacer Kutlu seçildi.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1487 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...