Başkan Başdeğirmen’den gençlere moral

6 Nisan 2021 17:59

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, polislik sınavına hazırlanan öğrencileri yalnız bırakmadı. Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Gölcük Tabiat parkında polislik sınavına hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Başkan Başdeğirmen 1. Mülakatı geçen ve önümüzdeki günlerde 2. Sınava girecek gençlere başarılar diledi. Daha sonra onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Onur, çok sayıda öğrenciye polislik sınavını kazandırmak istediğini belirtti.

                Beden Eğitimi Öğretmeni Onur, “Gülkent Akademi Spor Kulübü Derneği adına polislik sınavına öğrenci hazırlamaktayız. Gölcükte bu hafta dayanıklılık koşusu yaptık. Tepe koşuları yaptık 7 kilometrelik parkurumuz var onu tamamladıktan sonra arkadaşlarımızla eğlence amaçlı voleybol maçı yapıyoruz. Çalışmalarımızı kapalı spor salonunda yapıyoruz. Kuvvet, dayanıklılık, çeviklik antrenmanları yanında hafta sonları da Sidre tepesi, Gölcük, Ayazmana taraflarında gene dağ koşuları tepe koşuları ile kuvvette dayanıklılık antrenmanları yapıyoruz. Önceki senelerde de kazandırmış olduğumuz öğrencilerimiz mevcut. Bu senede inşallah çok sayıda öğrencimizi polisliği kazandıracağız. Bu sene de inşallah 27. Dönemde sınav yerleri açıklanınca Isparta adına güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...