ISPARTA 32 SPOR‘UN LİG’DE 3 MAÇI KALDI

18 Nisan 2021 12:36

Isparta 32 Spor’un ligde son haftalara girilirken 3 maçı kaldı. Pembe-yeşilliler, önümüzdeki hafta Çarşamba Arhavispor’u konuk edecek.  Ardından Çarşambaspor’la deplasmanda karşılaşacak ve son haftada lider Somaspor’u ağırlayacak.

                Misli.com 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’a 2. yarı yaramadı. Sezona  Sadi Tekelioğlu ile başlayan 3. haftada Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile anlaşan pembe-yeşillilerde

13 haftada 25 puan toplamasına rağmen Arhavi maçı sonrasında yollar ayrılmıştı. Karaca'nın istifasının ardından Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi ile anlaşılmış ve genç teknik adamla da  Erbaaspor maçı sonrasında genç teknik adamla yollar ayrıldı.

                Esenler Erokspor maçında takımın başına getirilen Teknik Direktör Hakan Şimşek ile 6 haftada 4 puan toplayan pembe-yeşilliler,  29. hafta sonunda 41 puanla yedinci sırada yer alıyor. 

                Isparta 32 Spor, önümüzdeki hafta Çarşamba Arhavispor’u konuk edecek.  Ardından Çarşambaspor’la deplasmanda karşılaşacak ve son haftada lider Somaspor’u ağırlayacak. Play-Off iddiasını sürdürmek için 3 maçta kayıp yaşamamak isteyen pembe-yeşilliler,  Arhavispor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...