Orman Bölge Müdürlüğünde Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğü Eğitimi Yapıldı

27 Nisan 2021 16:47

Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlüklerinde personele yönelik ORKÖY eğitimleri tamamlandı.

Covid 19 la mücadele kapsamında eğitim programı temizlik, maske ve mesafe güvenliği nedeniyle video konferans yöntemiyle yapıldı.

Bölge Müdürlüğü, Isparta, Eğirdir, Sütçüler, Burdur, Bucak Gölhisar ve Dinar Orman İşletme Müdürlüklerinden İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerinin katılımı ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen programda, Orköy mevzuatı, Planlama, Destekleme, Projeler ve gelirlerin takibi konularında bilgiler verildi.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy programa iştirak ederek yapmış olduğu açıklamada “Orman köylerimizin yerinde kalkınmasını sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmalara, mevzuat dahilinde köylülerimize yardımcı olacak şekilde kredi desteklerine devam edilmesini, Yapılan projelerin köylülerimizin faydasına ve ormancılık çalışmalarını kolaylaştıracak kapsamda planlanmasını, Ayrıca programların zamanında tamamlanmasını talimatlamıştır.

Bölge Müdürü Refik Ulusoy eğitimin hazırlanması ve sunumunda görevli personele teşekkür ederek, tüm personele sağlıklı, huzurlu ve başarılı çalışmalar diledi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...