Vali Seymenoğlu Gönen’de denetimlere katıldı

6 Mayıs 2021 16:45

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından Isparta il genelinde aralıksız olarak denetim ve kontrol faaliyetleri devam ediyor.

Bu kapsamda Vali Ömer Seymenoğlu da denetimlere ve kontrol faaliyetlerine bizzat katılarak esnaf ve vatandaşlardan destek istiyor. Son olarak Gönen ilçesine giden Vali Seymenoğlu burada muafiyet kapsamında bulunan iş yerlerinde esnaf ve vatandaşlara salgının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunarak mücadeleye taviz vermeden devam etmelerini, alınan kararlara titizlikle uymalarını istedi. Vatandaş ve esnafa salgınla mücadeleye verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

Vali Ömer Seymenoğlu ayrıca, Gönen ilçesinde emniyet mensuplarının yürüttüğü yol kontrollerine katılarak araçlarıyla seyahat eden vatandaşlardan; salgın kurallarına riayet etmelerini ve kamu görevlilerinin yürüttüğü çalışmalara destek olmalarını istedi.

Vali Seymenoğlu ayrıca  içinde bulunduğumuz Trafik Haftası dolaysıyla sürücülere trafik kurallarını da hatırlatarak tüm vatandaşların can ve mal güvenliği için sürücülerin kurallara uymalarını istedi.

Vali Seymenoğlu ilçede görev yapan emniyet personeline ise başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

*Haber Merkezi

Bu haber 1448 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...