Şehit Göksel Koç Ortaokulu’ndan TÜBİTAK Fuarı

13 Haziran 2021 13:03

Şehit Göksel Koç Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı yapıldı. Önceki gün saat 11.00’de gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Tan, Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan, Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılış töreninde Okul Müdürü Adnan Yalçın’ın açılış konuşması yaptı. Yalçın,; “Bu yıl 8.sini gerçekleştireceğimiz bilim fuarımız ağırlıklı Fen Bilimlerinden olmak üzere 25 projeden oluşmaktadır. Ayrıca Avrupa Birliği ERASMUS projeleriyle ilgili akreditemizi gerçekleştirdik ve Sosyo – Kültürel Yönden eğitimde gelişim sıkıntısı yaşayan öğrenciler konulu Avrupa Birliği ERASMUS projesi kapsamında Belçika’da bir okula ortaklık başvurusunda bulunduk.

Konya da düzenlenen bölgesel bilim araştırma projesinde ilimiz 10 projeyle temsil edilmişti. Bu 10 projenin 5'i okulumuza aitti.

Okulumuzda öğrencilerimizi akademik yönden başarıya götürecek devletimizin her türlü imkanı mevcuttur. Eğitime erişimi sınırlı olan öğrencilerimiz için EBA Destek Noktası temel bütün derslerde açılan Destekleme kursları, Okula gelmekte güçlük çeken öğrencilerimiz için evde eğitim desteğimizle ve en önemlisi birlik beraberlik halinde, büyük bir sorumluluk bilinciyle, birbirinden iddialı 45 öğretmenimizle geleceğimizin teminatı öğrencilerimize en iyi eğitim verilmektedir.

YGS sınavlarındaki yüksek yüzdelik dilimi başarımızı kanıtlamaktadır. Ayrıca 6 Haziran’da yapılan LGS sınavlarından sonra öğretmenlerimizin öğrencilerimizle yaptığı sınav kritiklerinde bazı öğrencilerimizin matematik sorularını FUL yaptıklarını ifade etmeleri. Bize ayrı bir şevk vermiştir.

Okulumuzun başarısının artırılmasında desteklerini esirgemeyen;

Sayın Valimize, Sayın Milli Eğitim Müdürümüze, Sayın Belediye Başkanımıza, Okul Aile Birliğimize

Okulumuz adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu projelerin hayata geçirilmesinde proje Koordinatörümüz Din Kültürü Öğretmenimiz Mehmet Yıldırım’a, Fen Bilgisi öğretmeni Mehmet Gündoğdu'ya

Ve projelerde görev alan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...