Hakan Karaca Kütahyaspor’la anlaştı

18 Haziran 2021 18:18

Isparta 32 Spor’un Eski Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, 3. Lig ekibi Belediye Kütahyaspor’la anlaştı.

Belediye Kütahya sporda, Kulüp başkanı Cahit Özel'in ; "Bu hocayı nasıl getirdiler buraya diyecekler, inanılmaz bir hoca ile görüşüyoruz." açıklamalarının ardından taraftarların merakla beklediği teknik patron belli oldu. Belediye Kütahya Spor, 48 yaşındaki Eğirdir’in damadı Hakan Karaca ile anlaştı.

HAKAN KARACA KİMDİR ?

Geçen sezon son haftalarda başına geçtiği Adıyamanspor ile mutlu sona ulaşıp 2.Lige yükselme sevinci yaşayan başarılı hoca. 2010-11 sezonunda aynı grupta yer aldığımız Sandıklıspor'u 3.Lige çıkarmrihrç   Uzun yıllar Sandıklıspor ve Eğirdirspor'da istikrarlı bir şekilde görev yapan Karaca; Alanya Kestelspor'u Süper Amatörden alıp önce hasret çektiği Bal ligine yükseltmiş, orada da uzun haftalar lider götürmüş ancak son haftalarda takım liderken görevden ayrılmıştı. Kestelspor'da 3.Lige yükselerek sezonu bitirmişti.

 Geçen sezon 2.hafta da puansız aldığı Isparta 32Spor ile müthiş bir galibiyet serisi yakalayarak takımı zirve yarışına ortak etmiş ancak taraftarın büyük sevgisine karşın, yönetimle düştüğü anlaşmazlık sonrasında görevinden istifa etmişti.

Son haftalarda alıp 2.Lige taşıdığı Adıyamanspor gibi, bir oyun kültürü getirdiği Isparta takımı da Play-Offlardan ikinci lige yükselmişti.

*Levent Doğan

Bu haber 1379 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...