Fuarı 28 Bin Kişi Ziyaret Etti

8 Temmuz 2021 18:46

Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı sona erdi. Gökkubbe Fuar Merkezi’nde açılan ve 4 Temmuz akşamına kadar açık kalan fuarı 28 bin kişi ziyaret etti.

23 yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 24’üncüsü bu yıl 30 Haziran – 4 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’ndeki fuar her yıl olduğu gibi bu yılda Isparta halkı ve çevre illerden gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Bu yıl 116 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşen Fuar yurtiçi ve yurtdışından 28 bin sektör ilgilileri tarafından ziyaret edildi.

Yapı ve dekorasyon ürünleri, ev ve Ofis Mobilyaları, Çocuk odası takımları, Halı, Perde, Ev Tekstili, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri, ev tekstili gibi konularını içinde barındırmakta olan fuar, başta Isparta olmak üzere Akdeniz Bölgesindeki yapı, dekorasyon ve mobilya kuruluşlarının ürettiği tüm yenilikleri sektörün önde gelen profesyonelleri ile buluşturdu. Fuar süresince yaklaşık 350 birebir iş görüşmesi gerçekleştirdi.

Isparta başta olmak üzere bölgenin çeşitli illerinden gelen firmalar, sektörlerin temsilcileri ile ve evinin dekorasyonunu ve mobilyasını yenilemek isteyen vatandaşlarla birebir görüşmeler yapma imkanı buldu. Fuar boyunca gerçekleştirilen yaklaşık 350 görüşme sonucu şehrin ve bölgenin ekonomisine katkı sağlayacak sipariş bağlantıları kuruldu. Bunun yanı sıra çevre illerden gelen yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar stratejik bir iş platformuna dönüştü.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve söz konusu fuarı yıllardır düzenleyen DETAY Fuarcılık ve Organizasyon Tanıtım Hizmetleri Şirketi sahibi Ahmet Sırça, düzenledikleri bu fuarda Isparta’nın milli ve yerli üretimdeki gücünü ortaya koyduklarını söyledi. Fuara katılımcı ve ziyaretçi ilgisinden memnun olduklarını belirten Sırça, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Fuarımıza ana başlıklarda yapı dekorasyon ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalar katıldı.

Başta mobilya sektöründeki imalatçı firmalar olmak üzere fuarımıza katılan ve ziyaret eden firmalar ve vatandaşlarımız arasında önemli alışveriş zemini oluşturuldu. Fuarın girişinde oluşturduğumuz Detay Fuarcılık standımızdaki arkadaşlarımız tarafından ziyaretçilerle yapılan görüşmelerde vatandaşlar yüksek bir yüzdelik oranda fuardan memnuniyetini dile getirdiler. Gerek ziyaretçilerimizin gerekse fuarımızda stand açan firmalarımızın büyük oranda memnuniyetlerini dile getirmeleri Detay Fuarcılık olarak fuarı düzenleyen bizleri de son derece mutlu etti.”

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1321 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...