“Her eve ihtiyacı kadar hayvan desteğinde bulunacağız”

9 Ağustos 2021 18:35

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Çandır Köyü’nde meydana gelen yangın bölgesindeydi. Yangının oluşturduğu zararları tespit ettiklerini belirten İl Başkanı Sönmez, “Başlattığımız kampanya ile yangından zarar gören köy halkına ihtiyacı kadar hayvan desteğinde bulunacağız” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi olarak kampanya başlatılan çalışmalar hakkında da bilgi veren İl Başkanı Sönmez, “Yangının başladığı günden itibaren biz buradayız. Hem Ülkü Ocakları hem Isparta İl ve İlçe teşkilatları olarak buradayız.  Allaha şükürler olsun, ilk önce insanüstü bir çaba gösteren vatandaşlarımız, yangın söndürme ekipleri, hepsinden Allah razı olsun. Bize çok fazla katkı sağlayan köydeki çiftçi arkadaşlarımız oldu. Traktörlerin, araçların girmediği yerlere hep onlar girdi. Tüm topraklarımız yaksalar bile, fidan dikecek topraklarımız var. Fidan dikecek topraklarımızı susuz bıraksalar bile, fidanlarımızı soyacak kanımız var. Bu ülkede hala daha siyaset yapmaya çalışan bazı arkadaşlarımız var. Biz gördük ve şahit olduk. Bunun yeri ve zamanı burası değil. Herkes şuan burada, gecesi gündüzü ile kadını, erkeği ile bu yangına karşı mücadele veriliyor. Biz güçlü bir milletiz. Biz bunun altından da güçlü bir şekilde kalkabilecek bir milletiz. Şükürler olsun ki şuan büyük bir çoğunluğu da kontrol altına alındı. 180’e yakın yaralımız oldu, ağır olarak nitelendireceğimiz kişiler 2-3 arkadaşımız. 15-16 tanede evimiz yandı. Ama hayvanları yanan köylülerimizin, inşallah hayvanları da devletimiz ve teşkilat olarak, Ülkü Ocakları Genel Merkezi olarak kampanya başlatıldı. Her eve ihtiyacı kadar hayvan desteğinde bulunulacak. Devletimiz ayakta, teşkilatımız ayakta. Tüm Ispartalı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Bağışlarınız için banka bilgilerimiz    Hesap Adı: Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Ziraat Bankası IBAN  TR65 0001 0000 0145 1817 3050 39

Nakdi yardımlar, havale ve EFT yoluyla yalnızca banka hesabımıza kabul edilecek.

Aynı olarak; Keçi, koyun ve düve yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız MHP il ve ilçe teşkilatları, MHP belediyeleri ve Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatlarına başvuracak makbuz karşılığında belirtilen aynı yardımları yapabilecektir.

Detaylı Bilgi:     0546 815 5858             0553 727 3199                            0545 684 8225

*Levent Doğan

 

Bu haber 1288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...