“Semt sahalarımızla çocuklarımızı klavye başından kaldıracağız”

26 Ağustos 2021 18:03

Gençlerin spor aktiviteleri için gerekli olduğunu ifade eden Milletvekili Gökgöz, “Semt sahalarımızla çocuklarımızı klavye başından kaldıracağız” dedi.

Gençleri kazanmak için çalışmalar yapıldığını dile getiren Milletvekili Gökgöz, “Belediye Başkanımız ile beraber bunun temellerini 1 yıl önce atmıştık. 16 mahalleye, 18 semt sahası projesiyle yola çıktığımız geçen yılda, burada Zafer Mahallesi’nde beraberiz. Bu genç kardeşlerimizi klavye başından, bilgisayar başından, tablet başından kaldırıp burada rahat spor yapabilecekleri bir alanı sağlamaktı. Zafer Mahallemizde böyle bir tesisin kazandırılmasında, emeği geçen Belediye Başkanımıza, Gençlik Spor Bakanlığımıza ve özellikle bu projeyi uygulayan, bize tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.

16 mahalleye 18 spor tesisini bizler Isparta’mıza kazandırdık. Bundan sonra da muhtarlarımızla beraber, yaş grupları çerçevesinde spor müsabakaları düzenleyeceğiz. Burada ki amacımız yarının sporcularını yetiştirebilmek. Bunun yanı sıra genç arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi de spor ile tanıştırabilmek. Aktif spor yaşamlarında da burada enerjilerini sarf edebilmek adına Zafer Mahallemizdeyiz. Diğer mahallelerimizde de aktif olacağız”.

*Levent Doğan

Bu haber 1227 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...