Eğirdir’de 30 Ağustos Zafer Şampiyonası

26 Ağustos 2021 18:06

Eğirdir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos Kickboks Altın Kemer Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada  Sporcular  altın kemer için yarışacak.

30 Ağustos’ta gerçekleşecek yurdumuzun dört bir yanından ve  yurtdışından gelecek K1 Kicks Boks Profesyonel sporcularda Altın Kemer için Eğirdir Hükümet Meydanında ter dökecek. 30 Ağustos Zafer Bayramımız çeşitli faaliyetlerle gerçekleşecek. Eğirdir’e şehir dışından yaklaşık 500’ün üzerinde sporcu ve teknik heyet gelecek.

Türkiye Kicksboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve ekibi hazırlıklarını sürdürüyor. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde biz istiyoruz ki spor camiası da bu işin içinde olsun, bu anlamda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri içinde 2019’da yılında Kickboks müsabakalarını yapmıştık, 2020’de pandemi sürecinden dolayı yapamamıştık. Ama 2021’de tekrar 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları şenlikleri çerçevesinde biz sporcunun da ülkenin kurtulmasına çok ciddi bir rol aldığını da ön plana çıkararak inşallah Kicks Boks dalında faaliyet gösteren profesyonel sporcularımızla Eğirdir’de bir program yapıp özellikle 30 Ağustos Zafer bayramı etkinliklerini biraz daha zenginleştirelim düşüncesiyle böyle bir programın içindeyiz. Tabi burada spor camiasının yine Federasyon Başkanımızın destekleri, önerileri bu tür programlarda bizim için çok önemli sağ olsun başkanımız böyle güzel bir tesadüf oldu biz bu programın hazırlığını yaparken tam kendisini içinde buldu. Biz her türlü desteği vereceğinden de hiç şüphemiz yok. İnşallah güzel bir program olacak, başkanımızda bahsetti tüm vatandaşlarımızı biz 30 Ağustos Zafer bayramı gecesi Eğirdir kent meydanına bekliyoruz. İnşallah güzel bir anma olacak, burada şehitlerimizi anma yöntemleri de vardır, gazilerimizi anma yöntemleri de vardır. Dolayısıyla hep birlikte, hem sporcularımızla, tüm halkımızla beraber, tüm kurumlarımızla beraber şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar bir anma fırsatı bulacağız” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...