Selçuklu Anaokulun´dan “Şanlı Bayrağım”sergisi

28 Ekim 2021 17:33

 


Selçuklu Anaokulu öğrenci ve
velilerinin Değerler Eğitimi Vatanseverlik konusu kapsamında hazırlamış olduğu “Şanlı Bayrağım” bayrak sergisinin açılışı törenle gerçekleştirildi.
Selçuklu Anaokulu'nda yapılan programa; okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Öğretmenler “Ders kitaplarında değil yaşamın tam içinde bir eğitimdir değerler eğitimi, ancak değerli insanlar bu değerleri yaşayarak değer verdiklerine öğretebilirler. Bizde minik yürekleri hayata hazırlamak için Değerler Eğitimi projesine gönül verdik. Amacımız velilerimizi de eğitimin içine dâhil ederek çocukları ile sağlıklı zaman geçirebilmeleri idi. Milli ve manevi değeri oldukça yüksek olan vatanseverlik Bayrak tasarlama projesi ile farklı materyallerden oluşturulan el emeği göz nuru ile hazırlanmış olan Bayraklarımızı bu sergiyi hazırlayarak siz değerli konuklarımızın da ziyaret etmesini arzuladık”
“Dokunduğumuz her bir hayatın gelecekte yüzlerce hayatın kurtuluşuna vesile olacağı gerçeğini hiçbir zaman unutmadık. Rengini kanımızdan, ay yıldızını göklerden almış olan Bayrağımız uğruna nice Türk evladı canlarını feda etmiş ve halen etmektedirler. Ruhları Şad Olsun”diyerek noktaladılar .
Konuşmaların ardından minik öğrenciler tarafından İstiklal Marşı
okundu ve
“Türkiye'm Gösterisi” sunumu gerçekleştirildi.
Öğrencilerle birlikte Türk Bayrağı
şeklinde pasta
kesilip öğrencilere ikram edildi.
Hande KURT

Bu haber 1279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...