UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı´nda Atatürk´ü anma töreni

11 Kasım 2021 09:35

Antalya'da devam eden UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü nedeniyle anma töreni gerçekleştirildi. Törene programın yöneticileri ve aday antrenörler katıldı.
UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimi olan bu aşama, 12 Kasım'da sona erecek. TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yerinde takip ettiği programda, UEFA Antrenör Eğitimcisi John Peacock gözlemci ve danışman sıfatıyla bulunuyor. UEFA Pro Lisanslı Antrenör Eğitimcisi Serkan Emre Sefa ve FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or'un yürüttüğü programda, antrenör eğitim programlarının yenilenme çalışmaları kapsamında, UEFA antrenör eğitim programlarında görev alan antrenör eğitimcileri Fatih Serkan Albayrak, Osman Üstünel, Çağatay Şalap, Kemal Coşkun, Uğur İnceman, Sinan Kaloğlu ve Orhan Şam da izleyici olarak yer alıyor.

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nda hem teorik hem de pratik eğitimler veriliyor. Teorik eğitimler küçük gruplar halinde sınıf ortamında gerçekleştiriliyor. Her sabah vaka analizleri yapılıyor ayrıca saha eğitimleri grup çalışmalarıyla planlanıyor. Öğleden sonra ise planlanan bu çalışmalar uygulanıyor.

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın katılımcıları bugün U19 Milli Takımımızın San Marino ile oynayacağı maçı izleyecek. Programın bundan sonraki aşamaları, aylık bazda gerçekleştirilecek online ve yüz yüze eğitimler ile bir yıl boyunca devam edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1202 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...