HAYDİ ISPARTA´LI MAÇA

26 Kasım 2021 15:54

Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde grubun orta sıralarında yer alan Kırklarelispor'la oynayacağı maçı kazanarak zirve yolunda kayıp yaşamak istemiyor.


Türkiye 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 14. Maçında Kırklarelispor'u ağırlayacak. Karşılaşma Isparta Atatürk Stadından saat 13.00'de başlayacak.
Maçı İstanbul Bölgesinden Safa Yılmaz, İlke Akman, Tuncay Ercan ve Erdoğan Özkaya isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor, 21 puanla ikinci sırada bulunuyor. 13. Hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 de yenilgi alan pembe-yeşilliler, yeni Teknik Direktör Murat Yılmaz ile çıktığı 2 maçı da kazanmasını bildi. 8 golle lider Pendikspor'la birlikte grubun en az gol yiyen takımlarından biri olan Ispartaspor, Kırklarelispor'u yenerek zirve yolunda puan kaybı yaşamak istiyor. Kırklarelispor ise 18 puanla 7'nci sırada bulunuyor.
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 29 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, kümede kalma savaşı veren Teco Karacabey Belediyespor'u ağırlayacak. 21 puanla üçüncü sırada bulunan Amed Sportif ise kümede kalma mücadelesi veren Anagold 24 Erzincanspor'la deplasmanda karşılaşacak. Üst sıraları hedefleyen Şanlıurfaspor ise orta sıralarda yer alan Akhisarspor'a konuk olacak.
Lig beşincisi Bucaspor ise ligde zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor'u ağırlarken bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Pazarspor, Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak. Üst sıraları hedefleyen Ankara Demirspor, Kırşehir Belediyespor'la deplasmanda karşılaşırken kümede kalma savaşı veren Eskişehirspor ise Uşakspor'a konuk olacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1298 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...