ISPARTASPOR KIRŞEHİRSPOR DEPLASMANINDA

25 Şubat 2022 16:38

Pembe-yeşilliler, eski Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca ve Gökhan Çelebi'nin çalıştırdığı Kırşehirspor'u deplasmanda yenerek Play-Off yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta 40 Puanla 2. Sırada bulunan ve Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Ispartaspor, 33 puanla Play-Off potasının 1 puan altında bulunan Kırşehirspor'a konuk oluyor. Kırşehir Ahi Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00 de başlayacak. Kırşehirspor -Ispartaspor karşılaşmasını Sakarya Bölgesinden Burak Olcar, Şırnak Bölgesinden Mustafa Tosun ve Düzce Bölgesinden Faruk Yağlı isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor ligin ilk yarısında berabere kaldığı İç Anadolu temsilcisi Kırşehirspor'u rövanşta mağlup etmek istiyor. Kırşehirspor'u Ispartaspor'un eski çalıştırıcısı Hakan Hayati Karaca çalıştırıyor. Pembe-yeşilliler, 40 puanla ikinci sırada bulunurken Kırşehirspor ise 33 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 54 puanla zirvede yer alan ve açık ara lider olan Pendikspor haftayı bay olarak geçiyor.
9 puanla ligde üçüncü sırada yer alan Bucaspor 1928, 2. Yarıda iyi bir çıkış yakalayan Teco Karacabey Belediyespor ile Karşılaşacak.
Dördüncü sıradaki Amed Sportif Faaliyetler ise düşme potasının üzerindr yer alan Pazarspor ile deplasmanda karşılaşacak.
GMG Kastamonuspor ile müsabakası olan Play-Off yarışında
6. Sırada yer alan Kırklareli Belediyespor ise haftayı maç yapmadan geçirirken, Ankara Demirspor ise kendisi gibi orta sıralarda yer a
lan ligin güçlü ekiplerinden
Anagold 24Erzincanspor'u konuk edecek.
Orta sıralarda yer alan Ligin güçlü ekiplerinden Nazilli Belediyespor ise Kırşehir Belediyespor'u yenerek moral depolayan Tarsus İdman Yurdu'nu kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ederek 6 haftalık galibiyet hasretini dindirmek istiyor.
Geçtiğimiz hafta Ispartaspor'a 2-1 mağlup olan ve 10. Sırada yer alan Uşakspor ise ligin sonlarında yer alan rakibi Akhisarspor'u yenerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Ligin 11. Sırasında yer alan Şanlıurfapor ligde kötü günler geçiren Crıptoswaps Zonguldak kömürspor'u ağırlayacak.
Ligde kötü gidişatı devam eden Eskişehirspor ise kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Karatay Termal 1922 Konyaspor'u konuk edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1075 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...