Kadir Boylu Ortaokulu öğrencisi Gökhan Kılıç Gümüş Madalya aldı

1 Mart 2022 16:50

Aydın'da 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde iki gün üst üste yapılan Türkiye Şehit Demet Sezen Dart Şampiyonası 4. ayak (grup) müsabakaları nefesleri kesti. Isparta'yı temsilen 5 yıldız 3 erkek-2 kız) ve 2 genç (kız) kategorisinde olmak üzere 7 sporcu ile Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2. Kademe Antrenör ve İl hakemi olan, aynı zamanda Zafer Mahallesi Muhtarı olan Recep Gürdal nezaretinde katılım sağladı.
İlk gün müsabakalarında Yıldız Erkekler Kategorisinde Sporcumuz Gökhan Kılıç Türkiye üçüncülüğü almış (Bronz madalya), ikinci gün yapılan müsabakalarda yine aynı sporcumuz Gökhan Kılıç Türkiye Şampiyonluğu için çıktığı final maçını 3-2 kaybederek Türkiye 2.ligi (gümüş madalya) kazandı.
Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, “Sporcumuz ve ailesini tebrik eder, başarılar dilerim. Ayrıca sporcumuz Gökhan Kılıç, Kadir Boylu orta okulu öğrencisi olup, eğitim hayatında da başarılar dilerim.
Her iki günkü müsabakalarda ilimizi temsilen diğer sporcularımızın Nursena Çelik Türkiye beşincisi olmuş ve madalya maçında kaybetmiştir. Diğer Sporcular da çok çekişmeli ve başarılı maçlar yaparak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışmışlardır. Bu bağlamda bizlere destek veren, Başta Isparta Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve Isparta Belediye Başkanlığımıza teşekkür ederim. Tekrardan sporcularımızı kutlar, basarlar dilerim” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1190 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...