“RAKİPLERİMİZ TRANSFERLERİNİ BİTİRDİ, GEÇ KALIYORUZ”

7 Temmuz 2022 17:41

2022-2023 Futbol sezonunda TFF 2.lig beyaz grupta mücadele edecek olan Ispartaspor'da belirsizlik sürüyor. Liglerin başlamasına yaklaşık 50 gün kala takımlar transfer ve kamp hazırlıklarına başlarken Pembe-Yeşillilerde yaprak kımıldamıyor.
Ispartaspor'un taraftar grupları 32 Gençlik ve Gülkentliler, bu sessizliğe tepki gösteriyor.
Ispartaspor'un yıllardır maçlarına giden taraftarlardan Mehmet Kuştaş; “2 yıldır önemli başarılarının yakalandığını belirterek, bu sezon bu bekleyiş bizleri oldukça üzdü. Geç kalıyoruz. Kent büyüklerimizin ve işadamlarımızın takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz. Bu şehir profesyonel lige çıkmak için çok mücadele verdi. Bu takımın kıymetini bilmeliyiz. Bir an önce güçlü bir yönetim kurulmalı” dedi.
Ispartaspor taraftarlarından Ahmet Karakoç; “ Bu sessiz bekleyişin kendilerini üzdüğünü belirterek, Ispartaspor bizim herşeyimiz. Geç kalıyoruz. Adımlar çok geç kalıyor. Rakiplerimiz transferi bitirdi, kamp hazırlıklarına başlayacak. Bizler ise daha yönetimi belirleyemedik. Isparta'nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bir an önce çalışmalara başlaması lazım. Ispartaspor için gitmediğimiz deplasman kalmadı. Bu bizim sevdamız” diye konuştu.
Ispartaspor taraftarlarından Sami Soydinç; “Ispartaspor'da sessiz bir ortam var. Rakiplerimiz oldukça zorlu. Bir karamsarlık ve ümitsiz var. Liderlik yapacak isimler lazım. O nedenle bir an önce güzel gelişmelerin gelmesini bekliyoruz. Ispartaspor bu noktaya kolay gelmedi ve düzenli gelir getiri kaynaklara da ihtiyacımız var” dedi.
Isparta'da esnaflık yapan Hasan Hüseyin Bilgiç; “Her gün yeni bir gelişmenin olacağı umuduyla güne başladıklarını ifade ederek, Ispartaspor bizim herşeyimiz. Yeşil-pembeli renklere gönülden bağlıyız. Ancak bu sessiz bekleyiş bizleri üzüyor. Bizler geçmişte olduğu gibi gelecekte de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Gün birlik ve beraberlik günü” şeklinde konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1169 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...