“YALVAÇ OSB, İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJEDİR”

1 Ağustos 2022 15:58

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'den bilgi alan Başkanvekili Bilgiç, "Yalvaç OSB, ilçenin kaderini değiştirecek bir projedir" dedi.

Türkiye Büyük Millet meclisi Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Bilgiç'e Milletvekili Gökgöz, Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü de eşlik etti.

Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaatının ilk etabı olan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, 24 parselin yatırımcılara teslim edileceğini söyledi. Bilgiç, “Yalvaç ziyaretimiz kapsamında sayın milletvekilimiz Mehmet Beyle birlikte Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunmak için buraya geldik. Ben başta Kemal Bey olmak üzere belediyemize ve özel idaremize teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu an birinci etapta altyapı çalışmalarında sona gelmiş vaziyetteyiz. Önümüzdeki süreç içerisinde 24 parsel yatırımcılara teslim edilmek üzere zannediyorum 1 hafta 10 gün içerisinde tamamıyla hazırlanmış hale gelecek. Çalışmaları gayet hızlı ve seri bir şekilde sürdürdüler, aslında bu iş bu kadar uzamayacaktı. Yani bu işin temelinde bu kadar uzamasının sebebi yaklaşık 3-4 yıl kadar bu alanın içerisindeki küçük bir yerin kamulaştırılması meselesinde takıldı. Neyse onlar aşıldı. Bugüne geldik. Bu organize sanayi bölgesinin gerçekten önümüzdeki süreçte Yalvaç'ın kaderini değiştireceğine inanıyorum. Belki de Yalvaç'ın bugüne kadar almış olduğu en önemli, en büyük hizmet ve en büyük yatırım da organize sanayisidir. Bu konuda son derece deneyimli arkadaşlarımız var ki başta kaymakam bey Organize Sanayi noktasında son derece deneyimli ve geldiğinden beri de bütün o tecrübesini, birikimini buraya aktardı ve işlerin hızlanması noktasında büyük gayret gösterdiler.
Ben onun şahsında bütün arkadaşlarımıza ekibe biz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte burada fabrika binaları yapılmaya başladıkça istihdam oluştukça diğer hesaplar devreye girdikçe hep beraber Yalvaç'ın ne kadar büyük bir gelişim içerisine girdiğini ve top yekun Isparta ekonomisine sağlayacağı o büyük katkıyı ve istihdamımıza da sağlayacağı pozitif desteği hep beraber inşallah müsaade etmiş olacağız, yaşamış olacağız. Ben tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve yavaş için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1091 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...