MUHTARLAR ISPARTASPOR İÇİN SEFERBER..

15 Ağustos 2022 16:21

Yeni yönetimiyle kenti bütünleyen Ispartaspor'a destek her geçen gün artıyor. Kentin tek profesyonel futbol takımı olan Ispartaspor'a bir destekte mahalle muhtarlarından geldi.
Isparta'nın 44 mahalle muhtarı birer kombine bilet alarak takıma 40 bin TL katkı sağlıyor. Muhtarlar ayrıca mahalle sakinlerinin kombine biletlere daha kolay ulaşmaları için pazartesi günü itibariyle muhtarlıklarda kombine bilet satışı yaparak Ispartaspor'a destek olacak.
MAHALLE MUHTARLARI ISPARTASPOR İÇİN SEFERBER OLDU
Aynı zamanda Ispartaspor'un Basın Sözcülüğü Görevini yürüten Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Ispartalıların bulundukları mahallelerdeki muhtarlıklara giderek Ispartaspor'un kombine biletlerini alabileceğini ifade etti. Büyükleblebi, “Ispartaspor'umuz bu sene gerçekten lige dayanıklılık gösterecek. Ligde üstleri zorlayacak bir takım oluşturuldu. Yönetimimizi ben buradan tebrik ediyorum, ben de içindeydim. Biliyorsunuz gerçekten kısa bir süre içinde. Spor yönetimi daha elinde hiçbir oyuncu yokken 10 günlük süreçte oyuncuları tamamladı ve kampa girdi. Bu Ispartaspor boyuttuydu. Bununla alakalı da Ispartaspor verilen emeği yönetim bazında bildiğimiz için biz de Muhtarlar olarak bu sene sporu nasıl destek olabiliriz diye düşündük. Ondan sonra Sayın Valimizle de bunu paylaştığımızda Sayın Valimizin de ayrıca Ispartaspor'a ilgisi alakası bizleri çok mutlu etti. Hem spor yönetimi olarak bizleri mutlu etti hem de spor taraftarı olarak mutlu etti. Biz bu sene Muhtarlar olarak şunu yapıyoruz, vatandaşımızın, mahalle sakinlerimizin Ispartaspor taraftarının kombine biletlerine, sporun bu seneki kombine biletlerine daha rahat ulaşabilmesi için her muhtarlarımızla 44 mahalle muhtarlarımız da kombine bilet başvuruları ve satışları yapılabilecek muhtarlarımız bu görevi seve seve üstlerine aldılar” dedi.
KOMBİNE BİLETLER SATIŞA SUNULDU
44 mahalle Muhtarının da kombine bilet alacağını belirten Başkan Büyükleblebi, “Küçük de olsa takımımıza muhtarlar olarak 40 bin liralık destek sağlamış olacağız” diye konuştu. Büyükleblebi, “Her Muhtarımız bir tane kombine alacak ve bu da yaklaşık 44 mahallemiz var. Yani 40 bin gibi. Açık tribün 750 Bu sene Isparta sporumuzun kombine biletleri. Kapalı tribün 1.500 TL. Onun için 40 bin gibi Muhtarlarımızın nakli anlamda da hani küçük de olsa bir bu şekilde bir desteği olacak ve bununla alakalı. Dediğim gibi zaten şehirde Ispartaspor'a bu sene elinden gelen vermeye çalışıyor. Biz de muhtarlar olarak böyle karar aldık. Ben buradan mahalle sakinlerimize Ispartaspor ve taraftarımıza şunu belirtiyorum, pazartesi gününden itibaren artık kombine başvuruları ve kombine satışları için Muhtarlıklarımızdan da bu işleri yapabilirler. Bütün taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz Ispartaspor'umuzun” dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1027 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...