“Saha da isimler değil, yürekten inananlar kazanır”

26 Eylül 2022 16:25

Isparta'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Keçiborlu Belediyespor, özel maçlarına devam ediyor.
Sarı-kırmızılılar, hafta sonunda Tekespor'la oynadığı maçı 3-0 kazandı. Üniversite Sahasında oynanan maçta Keçiborlu Belediyespor'un gollerini ise Batuhan (2) ve Oğulcan attı. Sarı-kırmızılılar, ekim ayında başlayacak ligde ilk hafta maçında Kumluca Belediyespor'u ağırlayacak.
Sezon öncesi durumu değerlendiren Keçiborlu Belediyespor Teknik Sorumlusu Fatih Bozbaş; “Yeni sezon Ispartalı futbol severlere ve Keçiborlu taraftarlarımıza tekrar hayırlı olsun. 6 hazırlık maçı yaptık. Tempo ve fiziksel anlamda şuan çok iyi durumdayız. Çok genç bir takımız bazen hataları oluyor. Ama iyi niyetlerinden istek ve arzularından çok memnunum. Hastalığı devam eden Furkan Kaygılı'dan şu an için faydalanamıyoruz inşallah. Bu hafta maça kadar yetişeceğini düşünüyoruz, Berkan Avşar'ın üst adalesinde 2.derece yırtık var tedavisine başladı. İlk hafta bizimle olamayacak, oyuncumuz Deniz Atik'in hafif bir sakatlığı var, maç haftası takımla idmanlara çıkacak. Tedbir amaçlı son hazırlık maçında oynatmadık. Yine Erdem Çetiner maç içinde hafif bir sakatlık geçirdi tedbir amaçlı oyundan aldık. Elimizdeki kadroya takımıza katkı sağlayacak fırsat transferleri gelirse alacağız 14 Ekim'e kadar transfer yapabiliyoruz. İnşallah bir ya da iki transfer daha yapacağız. Grubumuz çok zor bunu biliyoruz. 26 maç yapacağız. Uzun bir lig, şampiyon ol gibi bir endişemiz yok, kaybedecek hiç birşeyimiz de yok. Üzerimizde bir baskı da yok ama biz Ispartayız, Keçiborluyuz. Bizim inadımız, hırsımız, isteğimiz kazanma arzumuz kimsede yoktur. Bir de Keçiborlu'da kimse rahat kazanamaz. Ambiansı taraftarı hiç bir kulüpte yoktur. Onun için iç saha maçlarında her geleni boş göndermek istiyoruz. Sadece Isparta'mıza özgü gül seti ve lavanta ikram ederiz. Kimse bizden 3 puan istemesin. Rakiplerimiz kadar belki bütçemiz yüksek değil lakin şunu unutmamak lazım sahada isimler para değil yürekten inananlar kazanır. Onun bilinci içinde her maça çıkacağız. Bizim ekibimiz çok güçlü. Başkanımız, yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerim herkese futbol zevki yaşatmak istiyoruz.
Biz şunun sözünü verebiliriz. Çok çalışacağız, çok mücadele edeceğiz sahada basmadık yer bırakmayacağız kazanırsak ta kaybedersek te herkesin beğenisini kazanan bir takım olmak istiyoruz. Deplasmanlarda da Isparta'mızı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Her gelen rakiplerimize de misafirperverliğimizi göstermek istiyoruz.
Pazar günü Ispartalı ve
Keçiborlu'lu taraftarlarımızı 12.adam olarak sahada bekliyoruz. Siz yoksanız biz eksiğiz bunu unutmayın başka Isparta, başka Keçiborlu yok.”
HABER MERKEZİ

Bu haber 1017 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...