“Birlikte hareket etmeye, Ortak akla ihtiyacımız var”

25 Ekim 2022 15:46

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Milletvekili Recep Özel, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Ak Parti Yalvaç, Atabey, Gönen ve Gelendost İlçe Başkanları heyetleri ile, ITSO Başkanı Metin Çelik ve Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader'i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Şakir Uygun ve Hüseyin Dede ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ayrıştırmalara, ötekileştirmelere artık dur denilmesi gerektiğini aktaran Özel, “Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Çeşitli siyasi partilerde vazife alıyor olabiliriz. Ama siyasi düşüncelerimizi oralarda savunalım, buralara da ancak siyasetin olumlu katkılarını yansıtalım. Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını birleştirme yeri olarak görüp de hizmet edebilirsek Isparta'ya çok daha fazla katkı sağlamış oluruz. 'Güzel bir yönetim geldi, güzellikleri bıraktı' dedirtmek lazım. Isparta'nın birlikte hareket etme kabiliyetini kazanmaya en fazla ihtiyacı olduğu dönemi yaşıyoruz. Birlikte hareket etmeye, ortak akla ihtiyacımız var. Ayrışmalar, bölünmeler ve ötekileştirmelerin Isparta'ya kaybettirdiğini görüyoruz. Artık bunlara bir dur deyip birlikte hareket etmeliyiz. Ticaret ve Sanayi Odamızın iyi olan tüm projelerinde, buranın bir mensubu gibi gayret göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.” diye konuştu.
ÇELİK: SÖZ KONUSU ISPARTA İSE GERİSİ TEFERRUATTIR
Milletvekili Özel ve yanındaki heyete yapmış oldukları ziyaret nedeniyle teşekkür eden ITSO Başkanı Metin Çelik: “Milletvekilimiz Sayın Recep Özel'in sözlerinin altına imzamızı atıyoruz. Isparta'mıza yapılacak projelerde elbette ki siyasilerle birlikte çalışacağız. Hepimizin amacı Isparta'dır. Vekillerimizin her an yanımızda olacağını bilmek bizim için çok güzel bir şey. İnşallah hep birlikte el ele çalışıp, şehrimizi daha ileriye taşıyacağız.” dedi.

Milletvekili Özel'den Isparta Ticaret Borsasına ziyaret

Isparta Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel'i ziyaret etti. Milletvekili Özel'e Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Yalvaç Ak Parti İlçe Başkanı Alperen Özer, Atabey Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, Gönen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve beraberindeki heyet eşlik etti.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1061 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...