Andık Deresi enerji alt yapısı düzenleniyor

9 Aralık 2022 16:03

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İlkay Baydar ile birlikte yeniden düzenleme çalışmalarının devam ettiği Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı bölgesinde inceleme yaptı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü İlkay Baydar ilk olarak Gökçay Mesirelik Alanından Kirazlıdere yol girişinin sol tarafında bulunan ve otopark yapılacak alandaki trafonun kaldırılmasıyla ilgili yerinde inceleme yaptı. İncelemeler daha sonra Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı bölgesinde devam etti. Burada Başkan Başdeğirmen ve CK AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, bölgenin enerji altyapısıyla ilgili görüş alışverişinde bulunarak, yapılması gerekenleri ele aldı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanındaki çalışmalarla ilgili CK AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar'a bilgi verdi. Uzun yıllar önce vatandaşların bu alanda piknik yaptığını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Burası tarihi bir alan. Burayı değerlendirip vatandaşımızın yeniden hizmetine sunacağız. Buranın aydınlatmasıyla ilgili konumuz var. Alanda süs havuzu yaptık. Orada ışıklı hareketli fıskiyeler olacak” dedi.
Başkan Başdeğirmen ve CK AEDAŞ Genel Müdürü Baydar, şelalelerin ve süs havuzunun bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu. Baydar, bölgede gerekli mühendislik hesaplarının yapılması için ekibine talimat verdi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1078 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...