ŞANSINIZ AÇIK OLSUN..

13 Ocak 2023 14:58

Pembe-yeşilliler, lider Amedspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak 2. Yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, 2. Yarının ilk maçında yarın deplasmanda lider Amedspor'la karşılaşacak.
Diyarbakır Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.
Karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Safa Yılmaz, Ankara Bölgesinden Serdar Osman Akarsu ve Batman Bölgesinden Mustafa Yüksel isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor ligin ilk yarısında berabere kaldığı rakibini bu kez devirmek istiyor. 22 puanla 12. Sırada bulunan pembe-yeşilliler, 34 puanla zirvede yer alan rakibini yenerek 2. Yarıya galibiyetle başlamak amacında.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise liderin takipçisi Esenler Erokspor, Menemen Futbol Kulübü'nü ağırlarken zirve hedefleyen Şanlıurfaspor ise transferde şov yapan Çorum FK ile deplasmanda karşılaşacak.
Grubun iddialı takımlarından Ankaraspor ise Düzcespor'u ağırlarken Nazilli Belediyespor, Afyonspor'a konuk olacak. Anagold 24 Erzincanspor da ligde zor günler geçiren Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak. Arnavutköy ise son sıralardan kurtulmak isteyen Sivas Belediyespor'a konuk olurken İnegölspor son sırada yer alan Bayburt'la deplasmanda karşılaşacak.
Batman Petrolspor ise Somaspor'u ağırlayacak.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 848 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...