Ticaret Borsası Yönetiminden Ispartaspor´a moral ziyareti

18 Ocak 2023 15:33

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'a hafta sonunda ağırlayacağı şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor maçı öncesinde Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel moral ziyaretinde bulundu.
Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulunarak Esenler Erokspor maçında Ispartaspor'a başarılar dileyen Şahin, “Lig uzun soluklu bir maraton. Bu hafta yanılmıyorsam lig üçüncüsünü ağırlayacağız. Ispartaspor sevdalılarını ve sporseverleri maça davet ediyorum” dedi.
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ise Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel'e teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretler çok kıymetli. Bu tür ziyaretlerin daha çok olmasını istiyoruz. Kötü bir maç kaybettik, iyi bir galibiyetle Isparta taraftarına ve sevenlerine armağan etmek istiyoruz. Tüm sporseverleri maça davet ediyoruz” diye konuştu.
Ziyarette Ispartaspor Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, Asbaşkan Nuri Top, Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Gezer de bulundu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 825 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...