“KAPI ÇAL, GÖNÜL AL projesiyle Kadının gücüyle iktidara gelip daha iyi nesiller yaratacağız”

2 Şubat 2023 16:09

Parti politikalarının anlatılacağı proje kapsamında İyi Parti Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Ferhan Başaran Isparta'ya geldi.
Partisinin Isparta İl Başkanlığında kadın üyelerle bir araya gelerek, projenin startını verdi. Programda ilk olarak İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Marulcu projeye ilişkin bilgiler vererek “ Türkiye'de kadınlarımızın her geçen gün daha üzücü hikayeler ve sorunlarla ötelemeye maruz kaldığı bugünlerde bizler Genel Başkanımız Meral Akşener'in izinde çözüm önerilerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada Partimizin en güzel projelerinden biride ' Kapı Çal, Gönül Al' projemizdir. Biz de bu kapsamda Isparta merkezde bu çalışmayı gerçekleştireceğiz.” dedi.
Partisinin iktidara çok güçlü bir şekilde geldiğini belirten İyi Parti Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Ferhan Başaran, ' KAPI ÇAL, GÖNÜL AL ' kıymetli bir projemiz. Bugün Isparta'da bunun için toplandık. Aynı zamanda kucağımız proje dolu, politika dolu. Çok güçlü geliyoruz iktidara. Onun için asıl burada toplanmamızın bence en önemli sebebi burada bunlarla ilgili küçük bir bilgilendirme yapmak. İyİ Parti iktidarında kadın, çocuk, gençlik. Kucağımız dolu. Bunları biz ne kadar çok anlarsak, algılarsak milletimize kendimizi ifade edebiliriz diye önceliğimiz bu. Sonrasında Kapı Çal, Gönül Al projemizle birlikte sahaya ineceğiz. Artık siyasete küsmüş, siyasetten uzaklaşmış halkımıza tekrar siyaseti sevdirmek, yapacaklarımızı ifade edebilmek. Genel Başkanımız kadın. Genel başkanımızın kadına verdiği değer önem ve hakikaten kalkınma politikalarımızında kadınlar için özellikle oluşturmuş olduğu projeleri iletmek istiyoruz. Her kapıyı çalıp, herkese kendimizi ifade etmek istiyoruz. Özellikle yandaş yayıncılıktan dolayı kendimizi ifade şansımız olmadığı için bu görev biz kadınlara düşüyor. Bu seçimi de biz kadınlar olarak hep beraber göğüsleyeceğiz, iktidara geleceğiz. Kadının gücüyle daha güçlü, daha iyi nesiller yaratacağız hep beraber.”

•HABER MERKEZİ

Bu haber 857 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...