Avrupa Başkanlık Kupası Taekwondo Turnuvasında ISPARTALI SPORCU NAZİKE TUR 3´NCÜ OLDU

2 Şubat 2023 16:11

Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası 2022 Serbest Stil Ferdi Bayanlar Türkiye 3'üncüsü olan Sav Kasabalı Nazike Nur Yazıcı, Isparta'nın sporda gururu olmaya devam ediyor.
15 ülkenin katıldığı 8. WT Başkanlık Kupası & 10. Uluslararası Türkiye Taekwondo Turnuvasında 12-17 yaş grubu arasında Ispartalı sporcu Nazike Nur üçüncü oldu. İstanbul'da düzenlenen 8. WT Başkanlık Kupası'nın ilk gününde Türk sporcular 6'sı altın 17 madalya kazandı.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörü, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Antrenör, Isparta Uyuşturucu Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Kurucusu ve Uzmanı Yaşar Erbil, ''Nazike Nur Isparta'ya gurur yaşatmaya devam ediyor. Başarılı kızımız Isparta'ya ilkleri yaşatıyor. Bu yaşta Taekwondo da başarı yakalayan ilk sporcumuz.
Yarın 10. Turkiye Açık Turnuvası ( Turkish Open Poomsae 2023 ) şampiyonasında da Nazike Nur'dan başarı hedefledik. Nazike Nur Yazıcı'nın jimnastik hocası Fatih Sakallı da destek için İstanbul'da. Isparta halkının dualarını bekliyoruz'' dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 862 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...