“Güneşli günler yakındır”

29 Mart 2023 16:38

CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Tuğrul Yıldız, dün partisinin il merkezinde düzenlediği basın açıklamasıyla aday adaylığını kamuoyuna açıkladı.
Mustafa Tuğrul Yıldız, Ülkü Ocakları'nda yetişmiş, ülkücü gelenekten gelen bir isim. DYP 20. dönem Isparta Milletvekili Halil Yıldız'ın oğlu.
Yıldız, açıklamasında kendisini tanıtırken; “Ortaokul yıllarından itibaren Ülkü Ocakları'nda kendimi yetiştirmeye çalıştım. Çeşitli STK'larda yöneticilikler yaptım. Demokrat Parti Gençlik Kolları'nda Genel Sekreterlik yaptım. Siyasi geçmişi ve geleneği olan bir ailenin mensubuyum” dedi.
Milletvekili Adayı Yıldız, “Hizmet yarışı olarak gördüğüm siyasete girme kararım Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla beraber kesinleşti. Kendisiyle 11 Eylül 2022 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Önce Türkiye toplantısında CHP – Milliyetçiler kucaklaşmasında Genel Başkanımızın Türkiye'de değişim sağlayabilecek yegâne ve tek isim olduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.
Yıldız, “Geçtiğimiz günlerde Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümüydü, onun güzel bir sözü vardı. 'Firavuna karşı çıkmak yetmez, Musa'nın da yanında olmak gerekir' diyordu. Ben burada çok güzel bir ekip görüyorum, Biz Musa'nın yanında olanlar olarak zalim düzene son verecek ve hukukun üstün olduğu bir noktaya geleceğiz. Bunun için Isparta halkının desteğini esirgemeyeceğinden eminim” dedi.
DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ
14 Mayıs seçimlerini 'değişimin ayak sesleri' olarak yorumlayan CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Tuğrul Yıldız, “14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde değişimin ayak seslerini duyuyorum. Kuruluşumuzun 100'ncü yılında kurtarıcılığın müjdesi olarak görüyorum seçimleri. 15 Mayıs oğlum Hüseyin Alparslan'ın doğum günü, inşallah çifte kutlama yapacağız.
Gençlerimiz sessiz kalmamayı tercih ediyor ve o gençlerimizin ayak seslerini duyuyoruz. O ayak sesleri şatafat içinde sarayda yaşayanların uykusunu kaçırıyor. Söz gençlerin, alkışlar gençler için olacak. Hürriyet kokan güneşli günlere gidiyoruz” şeklinde konuştu.
Yıldız, “Partimiz Isparta'da 1 numara olacak, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olacak. Kutlu çağrı geldi. Ülkemizi insanlığın hür meydanı kılacağız. Kızılelma'mız budur.
Başladık ve başaracağız” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...