HAYDİ ISPARTA UYUMA TAKIMANA SAHİP ÇIK ISPARTASPOR İÇİN HAYATİ MAÇ

5 Mayıs 2023 16:31

Pembe-yeşilliler, Pazar günü kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor'u yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligin bitimine 3 hafta kala kümede kalma savaşı veren Batman Petrolspor'u ağırlıyor. Isparta Atatürk Stadında 7 Mayıs Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.00'de başlayacak.
43 puanla 14. Sırada bulunan Ispartaspor, 39 puanı bulunan Batman Petrolspor'u yenerek rahat bir nefes almak istiyor. Son 2 maçında grubun lideri Çorum FK ile deplasmanda karşılaşacak olan pembe-yeşilliler, son haftada ise ligden düşen Sivas Belediyespor'u konuk edecek.
Batman Petrolspor ise önümüzdeki hafta Arnavutköy Belediyespor'u ağırlarken son hafta Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 72 puanla zirvede yer alan Çorum FK, alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren 44 puanlı Menemen Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. 66 puanla grup ikincisi olan Şanlıurfaspor ise evinde Bursaspor'u konuk edecek. Grup üçüncüsü Esenler Erokspor ise kümede kalma savaşı veren İnegölspor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off mücadelesi veren Amed Sportif, Erzincanspor'la deplasmanda karşılaşırken Arnavutköyspor ise Afyonsopr'u konuk edecek. Ankaraspor ise ligden düşen Bayburt Özel İdarespor'u konuk ederken Düzcespor ise son sırada yer alan Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.Somaspor ise Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...