“SENİRKENT SAHİPSİZ BIRAKILDI, VERDİĞİM TÜM ÖNERGELER İKTİDAR TARAFINDAN RED EDİLDİ”

8 Mayıs 2023 16:18

Genel Seçime kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Milletvekili Aylin Cesur partililerle birlikte Senirkent'e çıkarma yaptı. Cesur, sabah saatlerinde geldiği Senirkent'te ilk olarak Pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar tezgahlarını tek tek gezen, herkesin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Cesur Senirkent esnafına yönelik ziyaretlerde gerçekleştirdi.
Yoğun ilgiyle karşılanan ve vatandaşların fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Cesur, daha sonra Büyükkabaca'ya hareket etti.
Soğuk hava depoları çalışanları ve küçük sanayi sitesi esnafıyla bir araya araya geldiği ziyaretlerde herkesin gönlüne dokundu.
Cesur Senirkent programının ardından merkeze bağlı Çukur Köyü'ne geçerek düğüne katıldı ve genç çifte mutluluklar diledi. Köy halkının bağrına bastığı Cesur, binlerce kişiye yaptığı konuşmasında her sene burada gördüğü yakınlık için teşekkür etti.
SENİRKENT'TE HALKIN VE
ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Senirkent ziyaretini değerlendiren Milletvekili Aylin Cesur, “Senirkent halkı yarınlara ve geleceğe sahip çıkacak, demokrasinin ve milliyetçiliğin kalesi Senirkent, milletimizi içine düştüğü sıkıntıdan kurtarmak için, sandığa gidecek ve oyunu İYİ Parti'ye verecek.” dedi.
Cesur açıklamasında; “Senirkent ilçemizde hem Pazar esnafı, hem alışverişe gelen vatandaşlarımız hem de yerel esnafımız maalesef içinde bulunduğu durumdan çok şikayetçi. Senirkent ile ilgili çok önergemiz var. Mecliste doğalgazı söyledik söyledik, en sonunda doğalgaz geliyor, Eğirdir Gölü'nün su meselesi var, çiftçinin büyük problemleri var. Burada Uluborlu'dan, Yalvaç'tan, Dinar'dan gelen Pazar esnafı kardeşlerimiz var, sadece Senirkentliler değil, hepsi şikayetçi. Bu güzel ilçemiz tek başına bırakılmış, sahipsiz bırakılmış. Soğuk hava depolarını ve Büyükkabaca küçük sanayi sitesini gezdik. Sorunlar sadece tek bir noktada değil maalesef. Her kesimin ayrı ayrı sorunları ve talepleri var. Ben 5 yıllık milletvekilliğim süresince elma, üzüm, kiraz, gül, lavanta ve Isparta'nın tarımsal üretimlerinin hemen hepsine ilişkin önergeler verdim, neler yapılması gerektiğini meclise taşıdım. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Ancak iktidar ve ortağı tarafından bizim hiçbir önergemiz kabul edilmedi, hepsini reddettiler.
Büyükkabaca'da kadınlarımıza söyledim; önce çocuklarımız aç yatmayacak, ilköğretimdeki çocuklarımıza her gün 2 öğün yemek vereceğiz. Ve ev kadınlarımıza her ay 2500 TL maaş vereceğiz ve sigorta yapacağız.
Her şeyi düzeltirken biran evvel nefes aldıracağız. Herkes çok umutsuz ve mutsuz Senirkent'te de. Ama bir şey daha görülüyor demokrasinin başkenti, Türk milliyetçiliğinin kalesi Senirkent halkı yarınlara ve geleceğe sahip çıkacak. Memleket artık kaynaklarını Suriyelilere değil de kendi öz vatandaşlarına ayırsın diye, şatafata değil de kendi vatandaşlarına ayırsın diye sandığa gidecek ve oyunu İYİ Parti'ye verecek.
Senirkent'in yüzünü güldürmeye çok az kaldı, ne lazımsa yapacağız.”

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...