“ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ, FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM”

11 Mayıs 2023 17:16

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 37. Hafta oynayacağı lider Çorum FK maçının antrenmanlarını sürdürüyor.
Teknik Sorumlu Hakan Hayati Karaca'nın göreve başlamasıyla birlikte takıma mora geldi. Yapılan antrenmanda hem futbolcuların hem de teknik kadronun yüzleri gülüyor. Atatürk Stadı ve Sav Sahasında antrenmanlarını sürdüren pembe-yeşillilerde rota Çorum.
Antrenman sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, son 2 haftada puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyerek, “Çorum maçı çok önemli bir karşılaşma bizim için. Liderle oynayacağız ve galibiyetin önemli olduğunu biliyoruz. Futbolcularıma güveniyorum, iyi bir çalışma dönemi geçireceğiz. Çorum FK karşısında maksimum hırs, azim ve istekle mücadele edeceğiz" dedi.
Son haftaya kadar sıralama netleşmeyecek. Isparta 32 Spor, son maçını kazanarak ligde kalma umudunu sürdürmek isteyecek. Ancak, Batman Petrolspor da Şanlıurfaspor karşısında puan kaybetmezse, Isparta 32 Spor'un ligde kalması zorlaşacak. Bu nedenle, Isparta 32 Spor'un hem lider Çorumspor'a karşı hem de son haftadaki Sivas Belediyespor maçında mutlak galibiyetlere ihtiyacı olacak. Ligde kalma mücadelesi heyecan dolu bir şekilde devam edecek.

Bu haber 781 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...