SANTEK FUARI AÇILDI

8 Haziran 2023 16:11

25 Yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen ve iki yıldır Detay Fuarcılık'ın kardeş kuruluşu olan ASKO Fuarcılık ile birlikte yapılan SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'nın 26'ncısı bu defa Detay Fuarcılık ve Asko Fuarcılık işbirliği ile saat 14.00'te kapılarını açtı. Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanvekili Uğur Büyükçulcu ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından Fuarı düzenleyen iki kuruluştan birisi olan ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı tarafından katılımcılara bilgilendirmede bulunuldu. Çarkçı, ilki 1997 yılında yapılan fuarın 25 yıldır kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Fuarımızın bugün 26'ncısını açıyoruz. Ben, siz değerli katılımcılarımıza, fuarımızda stand açan değerli firmalarımıza ve fuarımızı ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Fuarın Açılış Töreninde daha sonra kürsüye KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım geldi. Yıldırım konuşmasında, KOSGEB'in sanayi ve ticaret kesimine sunduğu teşvik ve imkanları anlattı.
Daha sonra kürsüye gelen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik geldi. Başkan Çelik de konuşmasında, 26 yıldır başarıyla gerçekleştiren Detay Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça'yı ve Asko Fuarcılık Sahibi Onur Çarkıçı'yı kutladı ve teşekkür etti. Başkan Çelik, fuarların bir şehrin ve ürünlerin tanıtımında son derece önemli bir faktör olduğunu vurguladı.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanvekili Uğur Büyükçulcu yaptı. Büyükçulcu da konuşmasında, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızının rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadığını ancak, selamlarını ilettiğini belirterek; “Fuarımızın Isparta'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Törende son konuşmayı Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek yaptı. Özgödek de konuşmasında, “Fuarlar, bulundukları ilin ekonomisine büyük katkı sunan önemli unsurlardır. Zira, bu sayede ilin ekonomik dinamikleri harekete geçer ve piyasa hareketlenir. Bundan hem esnaf kazanır hem vatandaşlar” dedi.
Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek'in konuşmasının ardından fuarın açılış kurdelesi törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra katılımcılar fuarı gezerek, stantlardan bilgiler aldılar. Bu arada fuarı düzenleyen DETAY Fuarcılık Sahibi Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı protokol üyelerinin standları ziyaretleri sırasında sürekli fuar hakkında sürekli bilgilendirmede bulundular.
SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Gökkubbe Fuar Merkezinde 11 Haziran Pazar akşamına kadar gezilebilecek. Fuarın ziyaret saati ise hafta içi 14.00 – 22. Hafta sonu 12.00 – 22.00 saatleri arasında.

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...