EĞİRDİR´DE ZAFER ŞAMPİYONASI TEKVANDO MÜSABAKASINA ÇEŞİTLİ İLLERDEN 28 KULÜBÜN 263 SPORCUSU KATILDI

29 Ağustos 2023 16:42

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan 13 ilimizden Zafer Şampiyonasına katılan 28 Kulüp ve 263 sporcu 2 gün süren şampiyonada dereceye girebilmek için ter döktüler.
Önceki gün saat 19.00'de tüm kulüplerin ve sporcuların katılımı ile gerçekleşen seremoni programında konuşan Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik;
“Hakemlerimiz, çok kıymetli antrenörlerimiz ve değerli Eğirdirliler. Eğirdirimizin bir çok spor alanında ev sahipliği yapmasından bir defa daha büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum ve bu noktada tabiiki belediyemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bu anlamda ev sahipliklerinden dolayı hakkaten özel teşekkür ediyorum. Ekipleriyle gece gündüz bu tarz etkinliklerde her zaman buradalar büyük emek ve çaba sarf ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve 13 ilimizden gelen 263 sporcumuza ve onların çok kıymetli ailelerine onları yüreklendiren, spora teşvik etmelerine büyük destek olan ailelerine çok teşekkür ediyorum. Eğirdir'de sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ben Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz iller arası bu müsabakanın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve bütün sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum ve yine bu kapsamda emeklerini sarf eden bütün paydaşlarımıza bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum” Dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'de yaptığı konuşmada, “Sayın Kaymakamım kıymetli protokol değerli hocalarımız kıymetli öğrencilerimiz 2023 yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün programında olup bu yıl Eğirdir'de 26 Ağustos'ta başlayarak Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan bu programda 13 ilimizden 28 kulüp ve toplam 263 öğrencimizin kaymakamlığımız, belediyemiz, gençlik spor, milli eğitim tüm kurumlarımızın bu tür organizasyonun hazırlanmasında öğrencilerimiz ve aileleri gerçekten ciddi bir emeğin sonucu 30 Ağustos Zafer bayramı etkinliği çerçevesinde bu şampiyonun Eğirdir'de yapılmasından çok mutlu olduğumuzu ifade ediyor, inşallah bundan sonraki yıllarda da yine 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirip imkanlar ölçüsünde bu tür faaliyetlere destek vererek tüm sporcularımızın hocalarımızın ve sporcu ailelerimizin yanında olduğunu belirterek hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Gece geç saatlere kadar süren müsabakalar sonunda minikler il seçmeleri de gerçekleşti.
Programa Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli GÖK, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Sarpdağ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, muhtarlar ve çok sayıda sporsever katıldı.

Bu haber 450 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...