ISPARTASPOR, PAZAR GÜNÜ MENEMEN´E KONUK OLUYOR

30 Ağustos 2023 16:18

Türkiye Futbol Ferderasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta32spor ilk hafta karşılaşmasında Manisa Temsilcisi Somaspor'a 1-2 mağlup oldu. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Pembe-yeşilliler Pazar günü deplasmanda Menemen Futbol Kulübüne konuk olacak.
GEÇEN HAFTANIN PANORAMASI
Lige deplasmanda karşılaştığı Karaman galibiyetiyle başlayan Menemen Futbol Kulübü'nde keyifler yerinde. 3 puan alan İzmir temsilcisi 8. Sırada yer alırken Ispartaspor, Soma yenilgisi sonrası 12. Sırada yer alıyor.
Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca çalışmalarına devam eden Ispartaspor, Menemen karşılaşmasına hazırlıyor. Ispartaspor'da Menemen mesaisi devam ederken hedef puan ve puanlar koparabilmek.
İkinci hafta maçları öncesinde ilk hafta ligin iddialı ekiplerinden Amed Sportif, birinci ligden düşen Denizlispor2u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup ederek zirvede yer alıyor. Denizlispor ise son sırada yer aldı.
2. Sırada bulunan Düzcespor ise deplasmanda geriye düştüğü Uşakspor karşılaşmasında ikinci yarıda bulduğu gollerle 1-2 galibiyetle ayrıldı. Uşakspor bu yenilgi ile 13. Sırada bulunuyor.
Etimesgut Belediyespor ise sahasında Gmg Kastamonuspor'a 2-1 mağlup oldu. Gmg Kastamonuspor bu galibiyetle 3. Sırada yer alırken Etimesgut Belediyespor 11. Sırada bulunuyor.
Temsilcimiz Ispartaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 deviren Somaspor ise 4. Sırada yer alırken, yeşil pembeliler 1. Hafta sonunda kendine puansız 12. Sırada yer buldu.
5. sırada bulunan ve şampiyonluğu hedefleyen Alagöz Holding Iğdır Gutbol Kulübü Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü deplasmanda attığı tek golle mağlup etti. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bu yenilgi ile ilk hafta sonunda 17. Sırada yer aldı.
6. sırada bulunan Anagold 24 Erzincanspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Bursa temsilcisi İnegölspor'u 1-0 mağlup etti. Bu yenilgi ile İnegölspor 14. Sırada yer aldı.
7. Sırada bulunan ve geçtiğimiz sezon Play Off müsabakalarından 2. Lige yükselen Belediye Derincespor ise Sarıyer'i 1-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Sarıyerspor bu yenilgi ile 18. Sırada bulunuyor.
8. sırada bulunan Ligin iddialı ekibi Menemen Futbol Kulübü deplasmanda Karaman FK'yı tek golle geçti. İlk hafta sonunda Karaman FK 16. Sırada yer aldı
Ligin yeni ekiplerinden Aksaray Belediyespor ise İskenderunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 9. Sırada yer aldı. İskenderunspor ise 15. Sıraya yerleşti.
Ligin ilk haftasını Fethiyespor bay olarak geçti.

Bu haber 420 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...