“Birimlerimiz arasındaki işbirliği çok çok önemli bir husus”

31 Ağustos 2023 16:47

Kamu kurum ve kuruluşlarının sunduğu hizmetlerin en kaliteli şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını sağlamak adına Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare toplantısı düzenlendi.
Vali Aydın Baruş başkanlığında Isparta Valiliği'nde düzenlenen toplantıya tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
Açılış konuşmasında toplantının; ilimizdeki birimler arasında etkin bir işbirliğini sağlamak, birimlerin proje ve çalışmalarını değerlendirmek, birimler arası bilgi alışverişini temin etmek, karşılaşılan sorunlara çözüm getirmek maksadıyla düzenlendiğini söyleyen Vali Baruş;
“Sizlerin birim amirleri olarak müdürlüklerinizde, birimlerinizde vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için elinizden gelen geleni yaptığınızın farkındayız. Ancak yapılan kamu hizmetlerin kalitesinin arttırılması hiçbir zaman yaptığımız çalışmalarda yetinilmemesini gerektirmektedir. Bu nedenle daha fazla gayret ve çalıştırdığımız personelin işine daha fazla odaklanması, özellikle vatandaşa hizmet verirken kesinlikle başka konularla meşgul olmamasının sağlanması ve birimlerimizde kapıda bekleyen ve personelin ihmalinden dolayı mağdur olan hiçbir vatandaşımızın kalmaması gerekiyor.
Bu nedenle sizlerden azami gayret rica ediyorum. Birimlerimizin arasındaki işbirliği çok çok önemli bir husus.
Çünkü birçok kamu hizmeti, birimler arası eşgüdümü gerektirmekte ve yapılacak olan özellikle yatırımlar ve uygulanan projelerde de bir müdürlük, diğer birimlerden yardım almadan, onlardan personel desteği sağlamadan, etkin olarak bu hizmetleri yerine getirme imkanına sahip değil.
Bu nedenle bugün yapılacak sunumlarla da birlikte müdürlüklerimizin çalışma alanlarının da daha iyi anlaşılması ile beraber sizlerin de gelecekte bu işbirliğine önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Ardından Sosyal Güvenlik Kurumu
İl Müdürlüğü ile Aile ve
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından müdürlüklerin çalışma alanları ve sundukları hizmetleri kapsayan birer sunum gerçekleştirildi. 

Bu haber 425 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...