“Isparta´da, İnandık, Çalıştık, rekor bir oy aldık, bu çabayı yerel seçimlerde de göstermenizi istiyorum”.

4 Eylül 2023 16:53

Milliyetçi Hareket Partisi, 14'ncü Olağan İl Kongresini hafta sonu Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Kalabalık bir partili ve davetli grubun katıldığı kongrede tüm konuşmacılar yaklaşan yerel seçimlere işaret ederek “Belediyeyi alacağız” mesajı verdi.
MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez de konuşmasını yerel seçimler üzerine oturttu. Milletvekili Sönmez, “15 gün önce tüm ilçelerimizin kongresini tamamladık. Bugün de İl Kongremizi tamamlıyoruz. Tabi 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini atlattık.
Isparta'da 8 yıllık bir milletvekilliği özlemini sizlerin sayesinde gece gündüz çalışarak giderdik. Bu büyük sorumluluğu bana verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun.
Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Milletvekili seçimi öncesi yaptığımız toplantılarda milletvekili özleminizi gözlerinizden okuyabiliyordum. İnanın bugün de Isparta Belediyesi'nde 3 hilali dalgalandırmanın özlemini gözlerinizde görüyorum” dedi.
2024 yerel seçimlerinde Isparta Belediyesi'nde 3 Hilali dalgalandıracaklarını söyleyen Sönmez, “2024 yerel seçimlerinde bu gözlerinizdeki ışıltıyla Isparta belediyesinde yeniden 3 Hilali dalgalandıracağız.
Birbirinden kıymetli belediye başkan aday adaylarımız var. Ben sizlerden şunu duymak istiyorum. Yerel seçimlerin akşamında Isparta Belediyesi'nin önünde bu heyecanı, bu coşkuyu bizlere yaşatacak mısınız?” diye sordu. Salonun coşkulu alkışlarıyla moral depolayan Sönmez, siyasi mesajlar da verdi.
Sönmez, “Merkez İlçe Kongremizde dediler ki Hasan Basri Sönmez açtı ağzını yumdu gözünü. Açmadık ağzımızı daha. Aşağı yukarı 24 – 25 günlük bir Meclis çalışmamız oldu. Çözüm odaklı çalışmalar yaptık. Tüm problemlere dokunmaya çalıştık. O dönem şov yapıyor dediler. Ben de demiştim ki Isparta'ya hizmet şovsa en iyi şovu biz yaparız. Şimdi, diyorlar ki bu arkadaşı durdurun. Hakkını helal etsin beni babam durduramadı siz nasıl durduracaksınız” dedi.
EFENDİ DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİK
Milletvekili Sönmez, “Biz Isparta'nın efendisi olmaya değil, Isparta'nın hizmetkarı olmaya geldik. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür dilemiyoruz. Gece gündüz hemşerilerimizin yanındayız. Gitmediğimiz ev gitmediğimiz sokak kalmadı bizim. Mecliste her gün yüze yakın Ispartalı hemşerimizi ağırlıyoruz. Bu bize onur veriyor.”
MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “Ben Kadı oldum, Mahkemede benim, Kadıda benim diyenlere bir mesajımız var: Bilsinler ki neye mal olursa olsun. Gerekirse bütün bedelini ben Hasan Basri Sönmez ödemek kaydıyla onlara aslında fani olduklarını, bizler gibi bir saniye sonralarının garantisi olmadıklarını inşallah hatırlatacağız. Ant olsun bize inananları, sırtını bize yaslayanları, sahipsizleri, mağdurları, kimsesizleri mahcup etmeyeceğiz. Haddini bilmeyenlere de haddini bildireceğiz. Bu bizim için 40 yetime kaftan giydirmek gibidir” şeklinde konuştu.
Milletvekili Sönmez, “Isparta'da rekor bir oy aldık. İnandık da aldık. Çalıştık da aldık. Ben bu çabanın aynısı inşallah bir kardeşsiniz olarak yerel seçimler için de göstermenizi de isteyeceğim” dedi ve sözlerini MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin duasıyla noktaladı.

Bu haber 409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...